U 74. godini

Preminuo poznati francuski modni dizajner Thierry Mugler

Hronika24.01.22, 09:03h

Preminuo poznati francuski modni dizajner Thierry Mugler
Mugler je bio poznat po dizajnu širokih ramena i oštrom kroju, a njegove kreacije nosile su mnoge poznate ličnosti, među kojima i Kim Kardashian, David Bowie, Sharone Stone, Rihanna, George Michael i Lady Gaga. Kasnije je proslavio brend i po parfemima

 

 

 

Francuski modni dizajner Thierry Mugler preminuo je u 74. godini, objavljeno je na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici. 

 

Mugler je bio poznat po dizajnu širokih ramena i oštrom kroju, a njegove kreacije nosile su mnoge poznate ličnosti, među kojima i Kim Kardashian, David Bowie, Sharone Stone, Rihanna, George Michael i Lady Gaga. Kasnije je proslavio brend i po parfemima. 

 

Njegov agent je rekao agenciji "AFP" da je Mugler preminuo prirodnom smrću.

 

- Užasnuti smo što objavljujemo smrt gospodina Manfreda Thierrya Muglera u nedjelju, 23. januara 2022. godine. Neka mu duša počiva u miru - napisano je u objavi na Muglerovoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!