video/ SAV užas i BIJEDA KVAZI ‘BOŠNJAČKO-ISLAMSKE’ PROPAGANDE

Užasno prljav video: Na meti Dino Konaković, ali časne bosanske i građanske javne ličnosti Bojan Bajić i Kristina Ljevak

Front23.01.22, 21:50h

Užasno prljav video: Na meti Dino Konaković, ali časne bosanske i građanske javne ličnosti Bojan Bajić i Kristina Ljevak
Video uradak na koji je reagiraon Dino Konaković klasičan je primjer radikalnog medijskog terora i stavljanja meta na čela uglednih građana Sarajeva i BiH , bez obzira da li je to u navodno ime Bošnjaka ili islama

 

Danas je predsjednik NIP-a Dino Konaković odgovorio na stravičan propagandni video uradak zaasad nepoznatog autora.

 

U svome reagiranju Konaković, između ostalog, kaže:

 

“'Nastaviće da laže i vuče svoje sljedbenike dublje u Džehennem’. Negdje na sredini novog kratkog filma o meni tako kaže narator. Odredio medijsko-botovski odred da ćemo u Džehennem i ja i moji “sljedbenici”. Vjerovatno imaju i svoju listu za Džennet, nisu je još uvijek javno objavili.

 

 Ubrzo vjerovatno hoće.

 
U filmu prepunom laži, spinova i isječenih izjava, još jednom su me uporedili sa ratnim zločincem Radovanom Karadžićem. Već se dugo ne osvrćem na sve gnusne laži iz stavovsko-luksemburške kuhinje po nalogu bivseg kosovca i uz punu saglasnost stranke.”

 

 

Kompletan  Konakovićev odgovor možete pogledati OVDJE.

 

Meta neimenovanog autora ovoga prljavog videa su i dvije istaknute javne ličnosti u Sarajevu, Bojan Bajić i Kristina Ljevak.

 

Bojan Bajić je bio prvi predsjednik Naše stranke, danas poduzetnik van politike, a Kristina Ljevak je dugogodišnja novinarka FTV-a i ugledna kulturna radnica u BiH i regiji.

 

Njih dvoje su u videu prikazani kao mračne ličnosti u navodnoj borbi protiv BiH, Bošnjaka i islama.

 

Ovaj mučni video kod svih onih koji znaju Bajića i Ljevak može izazvati samo prezir i bijes.

 

Konaković u svome obraćanju javnosti tvrdi da se ovi sramni video uratci pojavljuju uz punu suglasnost stranke (SDA, op. red).

 

Bio bi red da se SDA izasni o ovim optužbama koje je izrekao Konaković. Kao i o samome sadržaju sramnog videa.

 

Ako ne odgovori, sva njihova priča o tome kako podržavaju građanski i multikulturalni  koncept društva u BiH samo je šarena laža za naivne. 

 

I tako se sigurno ne gradi BiH o kojoj su "patriotima", poput autora ovoga videa, svakodnevno puta usta.

 

Kratko rečeno, ovaj video uradak je klasičan primjer radikalnog medijskog terora, bez obzira da li je to u navodno ime Bošnjaka ili islama.

 

(DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 140

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još