BIVŠI DIREKTOR HITNE UHVAĆEN U JAVAŠLUKU

'Divlji SDA anđeo' Adem Zalihić na službenom motoru i vjetrom u kosi obilazi sarajevske planine

Hronika22.01.22, 23:22h

'Divlji SDA anđeo' Adem Zalihić na službenom motoru i vjetrom u kosi obilazi sarajevske planine
Kako je naveo večeras na FB ministar Haris Vranić, bivši direktor Hitne pomoći koristio službene motore privatne svrhe radi odlaska na okolne planine

 


 

 

Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić večeras je objavio zanimljiv status popraćen s nekoliko fotografija.

 

Kako je naveo u opisu ministar Vranić, riječ je dva motocikla koje je koristio bivši direktor Adem Zalihića Hitne pomoći u privatne svrhe odnosno u odlazak na planine.

 

adem-zalihic2

 

- Motori za "provod po planinama, sunčane naočale i vjetar u kosi" bivšeg direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć - HMP (Adem Zalihić, op.a.), su zajedničkim naporom nove direktorice HMP, ministarstva zdravstva KS i načelnika Općine Centar vraćeni tamo gdje im je i mjesto.

 

Namjera ministarstva zdravstva i načelnika općine Centar Srđana Mandića je da se doniraju moto jedinici MUP-a Kantona Sarajevo.

 

adem-zalihic3

 

Nastavak otkrivanja još ovakvih sličnih igračaka "super - direktora" je u toku - napisao je ministar Haris Vranić. 

 

 

Inače, za smjenu bivšeg diektora Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo Adema Zalihića čula je cijela država. On je tvrdio da ga vlast u Kantonu Sarajevo nezakonito smjenjuje dok je s druge strane vlast tvrdila da je službu Hitne medicisnke pomoći srozao na najniže grane te je stoga i smijenjen.

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 124

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još