O njihovoj ljubavi se malo zna

Neda Ukraden bila u vezi s ovim moćnim muškarcem: On je danas u braku s pjevačicom, a evo o kome je riječ

Showbizz21.01.22, 20:47h

Neda Ukraden bila u vezi s ovim moćnim muškarcem: On je danas u braku s pjevačicom, a evo o kome je riječ
O ljubavnom životu pjevačice čijoj ljepoti godine nisu naudile nimalo pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije

 

Pjevačica Neda Ukraden jedna je od najvećih regionalnih zvijezda.

 

Njoj vrijeme ne može ništa, pa zato i traje i dan danas, a podatak da je Neda prodala više od dva miliona nosača zvuka od 60-ih godina prošlog vijeka do sada govori više nego i jedna riječ.

 

O ljubavnom životu pjevačice čijoj ljepoti godine nisu naudile nimalo pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

 

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog vijeka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

 

sasa-popovic

 

Kako prenosi spomenuti časopis, Ukraden i Popović su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović, prije nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još