nakon stravične likvidacije

Zbog ubistva Kenina Lukača policija traga za Asmirom Murtovićem, bratom Adela Kabaša

Hronika21.01.22, 15:20h

Zbog ubistva Kenina Lukača policija traga za Asmirom Murtovićem, bratom Adela Kabaša
Lukač je sinoć likvidiran upravo ispred Ramićeve kuće, gdje je, kako se tokom sinoćnjeg uviđaja moglo čuti, došao da donese neke namirnice Ramićevoj majci

 

 

MUP Kantona Sarajevo saopćio je jutros da zbog ubistva Kenina Lukača koje se sinoć dogodilo u sarajevskom naselju Pofalići traga za dvije zasad neidentifikovane osobe, te za osobom inicijala A. M. (1987). 


Kako je Faktoru nezvanično potvrđeno iz izvora bliskog istrazi, traga se za Asmirom Murtovićem, zvanim Murta, bratom Adela Kabaša (ranije Murtović), zvanim Dasta, koji je u bjekstvu, a koji je osumnjičen da je krajem decembra na raskrsnici na Pofalićima ubio Mehmeda Ramića Mešu, najboljeg prijatelja sinoć ubijenog Lukača.

 

Lukač je sinoć likvidiran upravo ispred Ramićeve kuće, gdje je, kako se tokom sinoćnjeg uviđaja moglo čuti, došao da donese neke namirnice Ramićevoj majci.

 

Prema nekim nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodio verbalni okršaj koji je ubijeni Lukač imao sa Murtovićem u naselju Nova Otoka.

 

Nedugo poslije toga, policiji je prijavljena pucnjava u naselju Pofalići, a ubrzo se ispostavilo da je žrtva 27- godišnji Lukač.

 

Više fotografija kao i ostatak teksta pronađite ovdje

 

(Faktor, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još