radnici je bilo sumnjivo, pozvala policiju

Drama u banci u centru Sarajeva: Pokušao prevariti, a onda se ozlijedio pri pokušaju izlaska...

Hronika20.01.22, 15:43h

Drama u banci u centru Sarajeva: Pokušao prevariti, a onda se ozlijedio pri pokušaju izlaska...
“Jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć, a radi se o osobi koja je pokušala prevaru u banci”, kazao nam je dežurni operativni MUP-a KS

 

 

 


U Intesa Sanpaolo banke u centru Sarajeva nepoznata osoba je pokušala izvršiti prevaru, potvrđeno je za N1 iz MUP-a Kantona Sarajevo.

 


Kako su nam dalje kazali, od strane nepoznate osobe desio se pokušaj prevare koji nije uspio.

 

“Jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć, a radi se o osobi koja je pokušala prevaru u banci”, kazao nam je dežurni operativni MUP-a KS.

 

Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić, iznio je pojedine detalje, rekavši da je policija obaviještena da je jedna osoba pokušala sa tuđim dokumentima podići novac u banci.

 

“Radnici je bilo sumnjivo, te je pozvala policiju, koja radi na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za pokušaj prevare. Pri pokušaju izlaska iz banke ta osoba se povrijedila udarivši se o ulazna vrata”, istaknuo je Hadžiabdić.

 

Drama se odvijala u centru grada nedaleko od Narodnog pozorišta, a više informacija će biti nakon što bude završen uviđaj.

 

(DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!