Obavještenje za građane

Seli se Porezna ispostava Centar Sarajevo: Evo na kojoj će adresi biti od 24. januara

Hronika19.01.22, 20:17h

Seli se Porezna ispostava Centar Sarajevo: Evo na kojoj će adresi biti od 24. januara
Radno vrijeme i kontakt telefoni Porezne ispostave Centar i Odsjeka za edukaciju i registraciju ostaju nepromijenjeni

 

 

Porezna uprava Federacije BiH obavještava porezne obveznike da će se od 24.01.2022. godine Porezna ispostava Centar Sarajevo i Odsjek za edukaciju i registraciju, koji su poslovali na adresi Maršala Tita 62 (Vječna vatra), nalaziti na novoj adresi Alipašina 45 (Vila Braun – bivša zgrada Američke ambasade). 

 

Radno vrijeme i kontakt telefoni Porezne ispostave Centar i Odsjeka za edukaciju i registraciju ostaju nepromijenjeni.

 

- S obzirom da je u toku postupak preseljenja kancelarijskog namještaja i predmeta, napominjemo da će u petak 21.01.2022. godine, na protokolu Porezne ispostave Centar i Odsjeka za edukaciju i registraciju raditi po jedan dežurni zaposlenik do 13:00 sati, dok će ostali zaposlenici biti angažovani na preseljenju i neće primati stranke. Zbog toga molimo porezne obveznike za razumijevanje - saopšteno je iz Porezne ispostave Centar Sarajevo.


Sva pismena mogu se dostavljati elektronskim putem ili putem pošte.


Novu lokaciju Porezne ispostave Centar Sarajevo i Odsjeka za edukaciju i registraciju poreznih obveznika možete vidjeti na ovom linku.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!