VIDEO/ APSURDNA PRAVNA BITKA

Face TV i Bosmal osam godina u sudskom sporu, Hadžifejzović: 'Mi im dajemo 1,5 miliona KM, oni neće... Dužni su državi!'

Mediji18.01.22, 20:42h

Face TV i Bosmal osam godina u sudskom sporu, Hadžifejzović: 'Mi im dajemo 1,5 miliona KM, oni neće... Dužni su državi!'
Osim političkih postoje i drugi razlozi zašto Bosmal City Center neće da uzme novac

 

 

 

 

Sudski spor između Face TV-a i Bosmal City Centra, u kojem su i smještene prostorije ove televizije, traje već osam godina.


Face TV vodi pravnu bitku sa Bosmalom, kako navode, zbog apsurdnog razloga - zato što neće da prihvate 1.500.000 KM koje im Face TV isplaćuje na ime korištenja poslovnog prostora.


Osim političkih postoje i drugi razlozi zašto Bosmal City Center neće da uzme novac. U prilogu Face TV se navodi da je Bosmal dužan blizu 10 miliona KM državi te bi tako sav novac koji bi im eventualno uplatili otišao na izmirenje poreskog duga.  


Dakle, pravna borba se nastavlja... Više detalja, kao i šta o svemu tome kaže prvi čovjek Face TV-a Senad Hadžifejzović, pogledajte u video prilogu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)
   


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 89

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još