FOTO/ Neuspjela intervencija

Darija Kisić Tepavčević htjela da izgleda mršavije na glasanju, pa ispala smiješna: Prekasno izbrisala fotku!

Zabava17.01.22, 11:26h

Darija Kisić Tepavčević htjela da izgleda mršavije na glasanju, pa ispala smiješna: Prekasno izbrisala fotku!
U komentarima joj jedni izjavljuju ljubav, drugi pokušavaju da joj objasne neke stvari u vezi sa „nezavisnim sudstvom“, a treći – smiju se i pitaju što je obrisala onu sliku

 

 

Darija Kisić Tepavčević juče je okačila tri fotografije sa glasanja na referendumu. Posljednju je u međuvremenu obrisala, ali prekasno - na društvenim mrežama se već proširila i ljudi je dosta prozivaju zbog neuspjelog fotošopa.

 

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije juče je glasala na republičkom referendumu o promjeni Ustava u oblasti pravosuđa na glasačkom mjestu u Osnovnoj školi „Ćirilo i Metodije“. Odmah je okačila fotografije s lica mjesta, pozivajući građane da izađu na referendum, jer „danas glasamo za nezavisno sudstvo, samostalno tužilaštvo, veću pravnu sigurnost. Danas glasamo za budućnost.“

 

 

U komentarima joj jedni izjavljuju ljubav, drugi pokušavaju da joj objasne neke stvari u vezi sa „nezavisnim sudstvom“, a treći – smiju se i pitaju što je obrisala onu sliku.

 

Naime, društvene mreže preplavila je fotografija Darije Kisić Tepavčević koja teatralno ulazi na glasačko mesto. Bila je posljednja od tri "motivacione" fotke sa glasanja, a jedina koja prikazuje cijelu figuru. Ipak, brzo je obrisana, vjerovatno nakon prvih reakcija pratilaca koji su se zapitali: "Je l' ovo Hokingova radijacija zakrivila štokove na vratima?"

 

darija-kisic-photoshop

 

Ipak, prekasno. Neuspjela intervencija "sužavanja" Darije Kisić, u kojoj su vrata iza nje upadljivo izobličena, brzo se proširila i zasjenila sve druge fotografije i poruke.

 

 

Ne znamo da li je Darija Kisić sama poradila na tome da izgleda mršavije ili je to prepustila nekom ne tako talentovanom iz tima koji joj vodi mreže, tek - šteta je napravljena, a internet ovakve slabosti ne zaboravlja.

 

Kako su fotošop blamovi uvijek dobrodošla zabava na društvenim mrežama, posebno kad su u pitanju poznati akteri, čini se da se tek otvara prostor za različita tumačenja Darijine "mršave slike".

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još