Ni usred drame nisu se držale složno

Dvije najvažnije žene u Đokovićevom životu nikako da zakopaju 'ratne sjekire': Produbio se jaz između Jelene i Dijane Đoković

Showbizz17.01.22, 10:23h

Dvije najvažnije žene u Đokovićevom životu nikako da zakopaju 'ratne sjekire': Produbio se jaz između Jelene i Dijane Đoković
Mnogi su zapazili da se čak i u aktuelnoj situaciji Jelena distancira od Novakove porodice

 

 

 

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, i njegova majka Dijana Đoković nisu složne ni u drami koju srbijanski teniser trenutno proživljava, javlja Story.rs.

 

Naime, već se ranije pisalo o tome kako dvije najvažnije žene u Novakovu životu imaju zategnut odnos. Kako su prenosili srpski mediji, Jelena je svekrvi zamjerila što je javno rekla kako se nije nadala da će se ona i Novak vjenčati.

 

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - glasila je Dijanina izjava, prije no što je izvučena iz konteksta.

 

Dijana se izrazila i o drugim nesuglasicama s Jelenom.

 

- Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam - izjavila je majka Novaka Đokovića, prenosi Story.rs.

 

Mnogi su zapazili da se čak i u aktuelnoj situaciji Jelena distancira od Novakove porodice.

 

Dijana, zajedno sa suprugom Srđanom i sinom Đorđem, opet javno izražava podršku svome sinu te prosvjeduje ispred Narodne Skupštine, a Jelena se, s druge strane, povukla iz javnosti. Oglasila se samo jednom, a pritom nije iskazala suglasnost s izjavama Novakove porodice.

 

Na Instagramu je pratiteljima čestitala pravoslavni Božić te dodala: 'Voljela bih da je moja porodica danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom svijeta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost i razumijevanje za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebaju poštovati bez obzira gdje se nalazimo jesu ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila'.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još