Izlio emocije

Dodik poslao pismo Đokoviću: Za nas u RS-u, Nole, nema dileme... Po ko zna koji put pokazao si od čega si sazdan!

Front16.01.22, 12:40h

Dodik poslao pismo Đokoviću: Za nas u RS-u, Nole, nema dileme... Po ko zna koji put pokazao si od čega si sazdan!
Za nas u Republici Srpskoj nema dileme da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno izdešavalo jer si Srbin - piše Dodik u pismu

 

 


Milorad Dodik poslao je pismo podrške Novaku Đokoviću nakon dramatičnih deset dana u Australiji i odluke o deportaciji.

 

- Iako u nadi da će konačna odluka biti pozitivna za tebe i da ćeš biti u prilici da po deseti put osvojiš turnir u Australiji i time odmah i zauvijek staviš tačku na diskisiju ko je najbolji svih vremena - navodi na početku pisma Dodik te nastavlja:


- Za nas u Republici Srpskoj svako polemisanje o tome ko zaslužuje titulu najboljeg svih vremena je suvišno, jer si za nas, Nole, to nesumnjivo ti.


Ali, nisu na tvoju sramotu, Novače. Po ko zna koji put pokazao si od čega si sazdan! Pokazao si opet da si među najboljim sinovima koje je ovaj narod iznjedrio kroz vijekove.


Za nas u Republici Srpskoj nema dileme da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno izdešavalo jer si Srbin.


Tim više je tvoja žrtva, sportska i lična, i tvoja postojanost i vjernost sebi, održana u trajanju cijelog sramnog i montiranog procesa, za nas još sjajnija i značajnija, napisao je Dodik.

 

Pročitajte još:

KONAKOVIĆ O PRESUDI PRVOM REKETU SVIJETA: Dodik je u pravu, moguće je da je Đoković deportovan zato što je Srbin! Ako su vidjeli proslavu u RS-u...

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još