DOK SE ČEKAO RASPLET SITUACIJE

Andy Murray o Đokoviću: 'Nije dobro, Novaka znam od 12-te godine, poštujem ga... Bit će ovdje još puno pitanja'

Sport16.01.22, 11:30h

Andy Murray o Đokoviću: 'Nije dobro, Novaka znam od 12-te godine, poštujem ga... Bit će ovdje još puno pitanja'
Situacija je za sve bila jako loša. Čini mi se da se sve ovdje dogodilo ekstremno u zadnji tren i zato je nastala takva zbrka - rekao je Škot

 

 


Novinari BBC-ja su na terasi Melbourne Parka iščekivali rasplet situacije s Novakom Đokovićem. U jednom trenutku do njih je došao Andy Murray i dao je komentar na cijelu situaciju neposredno nakon što je sud odlučio da Srbin neće nastupiti na Australian Openu, prenosi Index.hr.


- Ovo nije dobro za turnir jer je bolje kada svi vrhunski igrači igraju na njemu - rekao je Murray pa je dodao:


- Očito će biti puno pitanja o tome što se ovdje dogodilo i o situaciji u kojoj se nalazio. Novak je netko koga poznajem od 12. godine, on je netko koga poštujem i s kim sam se natjecao. Ne sviđa mi se što je u ovoj situaciji i ne sviđa mi se što je bio u pritvoru. Situacija je za sve bila jako loša. Čini mi se da se sve ovdje dogodilo ekstremno u zadnji tren i zato je nastala takva zbrka - rekao je Škot.


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!