Nakon dvije sedmice od nestanka

Potraga za Matejom Perišem proširena na još tri grada, sada uključeno još više ljudi, pa i ministar Vulin

Hronika14.01.22, 12:43h

Potraga za Matejom Perišem proširena na još tri grada, sada uključeno još više ljudi, pa i ministar Vulin
U potragu su uključeni i pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. Pretražuje se obala Dunava, a radi se o području od 25 kilometara

 

 

 

Ukupno je 15. dan nakon nestanka 27-godišnjaka iz Splita. Istraga se i službeno proširila na tri nova grada, a za Matejem tragaju sve službe. U potragu se osobno uključio i ministar te ravnatelji policije i Žandarmerije.

 

Nakon dvije sedmice od nestanka Splićanina Mateja Periše u Beogradu - istraga je proširena na još tri grada - Smederevo, Požarevac i Pančevo.

 

U potragu su uključeni i pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. Pretražuje se obala Dunava, a radi se o području od 25 kilometara, navode Novosti.

 

Riječ je o potezu od naselja Orešac pa nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara. Od Orešca na 1124 kilometru do ušća Morave na 1103 kilometru vodotoka.

 

Kako neslužbeno doznaje Kurir - Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin zajedno sa ravnateljem beogradske policije Veselinom Milićem i ravnateljem ronilaca Žandarmerije na čamcu pretražuju rijeku Savu.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!