Poštuju mjere

Popularni pub u Sarajevu obavijestio goste: Ući možete samo uz VPT pravilo

DEPO CLUBBING13.01.22, 19:06h

Popularni pub u Sarajevu obavijestio goste: Ući možete samo uz VPT pravilo
Prema posljednjim izmjenama u FBiH dozvoljeni broj osoba u zatvorenom je 30, a ukoliko objekat radi po VPT (vakcinisan, prebolio, testiran) pravilu, može biti do 60 osoba. Na otvorenom su dozvoljena okupljanja maksimalno 100 osoba, a uz VPT može biti do 200 ljudi

 

 

Poznati klub u centru Sarajeva, City Pub, obavijestio je sve posjetitelje da zbog novih mjera u Federaciji BiH uvode uslov za ulazak u ovaj objekat.

 

"Uslov za ulazak u City Pub je da imate negativan antigenski test (ne stariji od 24 sata) ili PCR test (ne stariji od 48 sati), potvrdu o prebolovanom covid-19 (ne stariju od četiri mjeseca) ili potvrdu o završenom vaksinisanju (ne stariju od šest mjeseci nakon dobijanja druge doze, odnosno devet mjeseci nakon dobijanja treće doze vakcine)", napisali su na svojoj Facebook stranici te dodali da se na ulazu priznaju testovi iz svih javnih i privatnih laboratorija.

 

Prema posljednjim izmjenama u FBiH dozvoljeni broj osoba u zatvorenom je 30, a ukoliko objekat radi po VPT (vakcinisan, prebolio, testiran) pravilu, može biti do 60 osoba. Na otvorenom su dozvoljena okupljanja maksimalno 100 osoba, a uz VPT može biti do 200 ljudi.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!