VIDEO/ 'Ovaj lik je prešao igricu'

Hit na TikToku: Balkanac u Njemačkoj zavrtio ražanj na terasi uz narodnjake

Zabava13.01.22, 14:33h

Hit na TikToku: Balkanac u Njemačkoj zavrtio ražanj na terasi uz narodnjake
"Dobra ideja", "To care", "Treba ti odmah dati doktorat", "Ovaj lik je prešao igricu", "Evo što se dogodi kad je Balkancu dosadno", "Bit će velik račun za struju, ali ipak svaka čast", samo su neki od komentara

 

 

Snimka na kojoj jedan Balkanac navodno vrti prase na ražnju u Njemačkoj postala je hit na TikToku. Kraj ražnja je postavljena i aluminijska folija, a iznad stoji suncobran kako susjedi ne bi mogli znatiželjno zavirivati na balkon.

 

Ražanj se okretao uz pomoć električnog motora, dok su ispod bila postavljena i dva električna roštilja. U pozadini se, naravno, čuju narodnjaci. Snimka je navodno nastala na Božić, barem sudeći po hashtagovima ispod objave.

 

"Dobra ideja", "To care", "Treba ti odmah dati doktorat", "Ovaj lik je prešao igricu", "Evo što se dogodi kad je Balkancu dosadno", "Bit će velik račun za struju, ali ipak svaka čast", samo su neki od komentara. Neki su napisali da je snimka stara nekoliko godina, pa nije sasvim jasno kad je točno nastala, no to nije spriječilo tisuće ljudi da je lajkaju.

 

@kimba_junior Ražanj u Njemačkoj

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!