foto/ zabava ne prestaje

Internet je preplavio smijeh zbog Mastercarda i Đokovića. Pogledajte čemu se svi smiju...

Zabava13.01.22, 09:19h

Internet je preplavio smijeh zbog Mastercarda i Đokovića. Pogledajte čemu se svi smiju...
O srpskom se tenisaču u posljednjih pet dana napisalo oko 150 milijuna objava na toj društvenoj mreži

 

 

 


DRAMA s Novakom Đokovićem u Australiji rezultirala je općim ludilom na internetu, pogotovo na Twitteru.

 

O srpskom se tenisaču u posljednjih pet dana napisalo oko 150 milijuna objava na toj društvenoj mreži, a milijuni ljudi se sprdaju s onim što se događa. 

 

Jedna od najzanimljivijih objava o Đokoviću počela se dijeliti prije dva dana. Slika prikazuje logo Mastercarda i Đokovićevu fotografiju s porukom "Mastercard, prolazi u svakom dijelu svijeta kada VISA ne prolazi". Šaljivi autor fore aludirao je na englesku riječ za vizu (engl. Visa), a mnogi su pomislili da se radi o genijalnoj marketinškoj kampanji Mastercarda.

 

mastercard

 

Neki srpski mediji prenijeli su da se Mastercard našalio s Đokovićem i konkurentskom Visom, ali izgleda da to nije slučaj. Mastercard nema ništa s ovom forom, iako su dobili ogroman publicitet na Twitteru. Foru je ipak smislio netko od domišljatih tviteraša.

 


Izgleda da je lažna reklama Mastercarda nastala nakon što je Twitter profil Dad Jokes objavio tvit: "Zašto je Novak Đoković let u Australiju platio Mastercardom? Zato što mu je viza odbijena. Tvit, objavljen 8. siječnja ove godine, lajkale su i šerale tisuće ljudi. Nakon toga, foru s Mastercardom i Visom počeli su dijeliti svi, a uskoro je nastala i lažna reklama za Mastercard.

 

(Index, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još