Plan za novi početak

Karleuša nagovara Duška da s njom ide u Dubai, hoće da spasi brak?!

Showbizz12.01.22, 09:46h

Karleuša nagovara Duška da s njom ide u Dubai, hoće da spasi brak?!
Jelena daje sve od sebe da spasi brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai

 

 

Haos koji je nastao 7. januara, kada je Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića policiji za nasilje, polako se stišava. Pjevačica, koja predstojećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ima želju da sa njom u toplije krajeve pođe i sportista kako bi na putovanju pokušali da očuvaju svoju bračnu zajednicu. To je za Kurir potvrdio njihov zajednički prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

 

- Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Jelena se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa djecom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se riješi mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a nasljednice su uspjele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik - priča Jelenin i Duškov prijatelj.

 

Prema njegovim riječima, od razvoda zasad nema ništa.

 

- Jelena daje sve od sebe da spasi brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali vidjećemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mjera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Karleuša putuje u srijedu i najvjerovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnijela na svoji m leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvjereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo - zaključuje sagovornik.

 

Nebojša Perović, advokat Duška Tošića, naglasio je da je nekadašnji fudbaler negirao da je udario suprugu Jelenu Karleušu i apelovao da bi trebalo da se porodica Karleuša-Tošić ostavi na miru.

 

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog djela. Svi napisi koji su bili u novinama, gdje se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi, kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije velika, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat za Kurir televiziju.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još