Nije više to mogao da gleda

Beograđanin opisao kakav se razvrat dešavao u klubu 'Gotik' u vrijeme kada je iz njega istrčao Matej Periš

Hronika11.01.22, 12:41h

Beograđanin opisao kakav se razvrat dešavao u klubu 'Gotik' u vrijeme kada je iz njega istrčao Matej Periš
Beograđanin koji je kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio Matej, kaže da je oko 2 sata poslije ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda

 

 

 

Dvije tuče, koškanje, droga i razvrat - to je, prema riječima jednog Beograđanina koji je 30. decembra sa prijateljima bio u klubu "Gotik" u Beton Hali, bila situacija i atmosfera u tom klubu u 2 sata poslije ponoći, u vrijeme kada je iz njega istrčao Splićanin Matej Periš i potom nestao bez traga.

 

Beograđanin koji je kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio Matej, kaže da je oko 2 sata poslije ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda. U to vrijeme je, sudeći po dosad objavljenim snimcima sa sigurnosnih kamera, iz "Gotika" u majici kratkih rukava istrčao mladi Splićanin za kojim se već punih 12 dana traga.

 

- U to doba izbile su dvije tuče u klubu, ali riješene su brzo. Obezbjeđenje je došlo i izbacilo sve aktere napolje - priča ovaj Beograđanin (ime poznato redakciji) za "Blic".

 

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo je što je za jednim od stolova vidio djevojku kako konzumira kokain!

 

- Nekoliko metara od mene vidio sam kako djevojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to vidio i odmah je pozvao obezbjeđenje koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba - opisuje Beograđanin i dodaje:

 

"Obezbjeđenje ju je bukvalno iznijelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih... Da situacija bude još bizarnija, u ruci je držala BusPlus karticu umrljanu bijelim prahom, pošto je time 'sjekla' kokain".
 

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

 

Upravo u to vrijeme, oko 2 sata poslije ponoći, iz kluba je, u majici kratkih rukava, istrčao Splićanin Matej. Zašto je bez jakne i u tolikoj žurbi izletio na ulicu, još je misterija. Ono što su zabilježile pojedine sigurnosne kamere jeste da je Matej potom izjurio na ulicu i pokušao da zaustavi taksi, a kako u tome nije uspio, jer je vozilo već imalo zakazanu vožnju, odjurio je dalje niz ulicu. Šta se potom s njim dogodilo još je predmet velike policijske istrage.

 

U prvom trenutku sumnjalo se da je Matej ušao u rijeku, jer se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kom se nazire kako neko pliva u blizini kluba u kom je bio, međutim za sada nije potvrđeno da je na tom snimku upravo Splićanin.

 

Ronioci su danima pretraživali i Savu i Dunav, međutim tijelo nije pronađeno. Riječna policija i dalje, već 12 dana pretražuje vodu, dok policajci pomoću termovizijskih kamera pretražuju napuštene objekte u blizini lokacije na kojoj je Splićanin posljednji put snimljen.

 

Hrvatska policija poslala je nekoliko pripadnika u Beograd kako bi pomogli u istrazi, a o nestalom mladiću obaviještene su i sve države kroz koje prolaze rijeke Sava i Dunav za slučaj da njegovo tijelo ispliva tamo...

 

Otac nestalog mladića danima je u Beogradu i rekao je da se u Hrvatsku "ne vraća bez svog sina" i da se nada da je živ i da će biti pronađen.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još