FOTO/ SKINUO SE NA PLAŽI

Od slavnog zavodnika ostao samo 'stomak i višak kilograma', a on i dalje bira one mlađe od 25 godina

Showbizz10.01.22, 12:05h

Od slavnog zavodnika ostao samo 'stomak i višak kilograma', a on i dalje bira one mlađe od 25 godina
Ako je suditi po novim fotografijama, par je i te kako zajedno i uživa punim plućima, a fotografi su ih nedavno uslikali na plaži na ostrvu St. Barts, omiljenom odmaralištu slavnih

 

 


Čuvenog glumca Leonarda DiCaprija odavno bije glas da ne izlazi sa djevojkama koje su starije od 25 godina.
I zaista, kada se pogledaju sve njegove bivše veze, svaka se završila na ovoj starosnoj granici, te ne čudi što se mnogi pitaju da li će se scenario ponoviti i sa sadašnjom partnerkom, manekenkom i glumicom Camilom Morrone.

 

Njih dvoje dugo nije bilo moguće vidjeti u javnosti, zbog čega se čak pričalo da su i raskinuli, iako su paparaci kamilu nekoliko puta uslikali dok šeta pse u blizini vile u kojoj živi sa glumcem.

 

Dodatno je priče podgrijalo i to što je mlada glumica nedavno uslikana kako mazi lažni trudnički stomak na snimanju jednog filma, zbog čega se pričalo da DiCaprija guši njena želja da postanu roditelji, jer navodno on još uvijek "nije spreman".


Ipak, ako je suditi po novim fotografijama, par je i te kako zajedno i uživa punim plućima, a fotografi su ih nedavno uslikali na plaži na ostrvu St. Barts, omiljenom odmaralištu slavnih.

 

leonardo-di-caprio-camila-morrone2


Sve vrijeme su se grlili i ljubili, a dok je Camila prošetala savršeno tijelo bez grama viška, nekadašnji zavodnik nije se mogao pohvaliti zavidnom figurom. Naprotiv.


Leonardo je i te kako nabacio podosta kilograma viška, ali se na to po svemu sudeći ne obazire. Od isklesanih pločica gotovo da ništa nije ostalo, a posljednjih mjeseci opušten stomak kao da mu je postao zaštitni znak.

 

leonardo-di-caprio-kilogrami

 

(Zena.rs//DEPO PORTal/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još