FOTO&VIDEO/ Protest u Banjaluci

Policija ne dozvoljava članovima 'Pravde za Davida' da dođu na Trg Krajine, Davor Dragičević traži da ga uhapse

Hronika09.01.22, 12:28h

Policija ne dozvoljava članovima 'Pravde za Davida' da dođu na Trg Krajine, Davor Dragičević traži da ga uhapse
Dragičević je ranije pozvan u policijsku stanicu zbog njegovih objava na društvenim mrežama u vezi sa okupljanjem na Trgu Krajine 9. januara

 

 

Članovi neformalne grupe građana Pravda za Davida, predvođeni Davorom Dragičevićem, ne mogu da uđu na Trg Krajine u Banjoj Luci, javlja Oslobođenje.

 

Njima prolaz na Trg ne dozvoljavaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Davor nosi transparent sa natpisom "Pravda za Davida".

 

Dragičević je tražio od policije da ga uhapsi.

 

 

Inače, prije nekoliko dana Davor Dragičević je najavio da će izaći 9. januara na Trg Krajine sa transparentom "Pravda za Davida". Ranije je pozvan u policijsku stanicu zbog njegovih objava na društvenim mrežama u vezi sa okupljanjem na Trgu Krajine 9. januara.

 

- Nema oprosta, nema zaborava - poručio je tada Davor Dragičević.

 

Dragičević je juče na društvenoj mreži Facebook objavio fotografiju na kojoj je na kući istaknuto crno srce i Davidova fotografija.

 

- Jedina zastava, pravda za Davida - napisao je Dragičević.

 

 

(DEPO PORTAL/Foto: Oslobođenje/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još