NAKON ŠTO JE DOBIO GOMILU NEGATIVNIH KOMENTARA

Stanković pisao sam sebi: Ti si kre*en, a ne Novak! Jesu li njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje, il' piramide u Bosni?!

Mediji08.01.22, 16:39h

Stanković pisao sam sebi: Ti si kre*en, a ne Novak! Jesu li njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje, il' piramide u Bosni?!
Šta se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Jel' možda čiča Draža na rakiji tvoj, il' su piramide u Bosni tvoje? Star si, Stankoviću, za idole i glupiranje tog tipa - poručio je samom sebi

 

 

 

 

Aleksandar Stanković komentarisao je situaciju u kojoj se našao prvi reket svijeta zbog nevakcinisanja, te napisao za Novaka Đokovića: „Vrhunski sportista i kre**n. Konkurencija je jaka, ali jedan se baš trudi“.


Nakon toga, voditelj i urednik popularne emisije HTV-a "Nedjeljom u 2" našao se na žestokom udaru Đokovićevih navijača, te dobio gomilu negativnih komentara.


Zbog toga je Stanković odlučio da se ponovo oglasi na Facebooku, tako što je napisao "otvoreno pismo samom sebi":


- Dragi moj,
da odmah na početku razjasnimo. Ti si, Stankoviću, kreten, a ne Novak! Kreten si zato jer te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije.


Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran.


Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato jer govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao kužiš u tenis, znaš udarce, taktiku?  


Identificirao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumijemo, jeba*o te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti, razočarao si se.


Šta se ti imaš identificirati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Jel' možda čiča Draža na rakiji tvoj, il' su piramide u Bosni tvoje?  


Star si, Stankoviću, za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri frenda i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru!


I ovo ti moram reći, dragi moj, i nemoj se, molim te, ljutiti, ali osobiti si kreten i nerviraš me zato jer cijeli život pljuješ po fejsu, a drljaš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu.


Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu si pomoći. S ljubavlju tvoj
Aco Stanković
- navodi u objavi na Facebooku.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još