Otklonjeni problemi

Oglasili se iz BH Telecoma: Do smetnji u radu mobilne mreže došlo zbog podizanja kapaciteta

Biznis Klub31.12.21, 15:30h

Oglasili se iz BH Telecoma: Do smetnji u radu mobilne mreže došlo zbog podizanja kapaciteta
Do kvara na mobilnoj mreži došlo je usljed radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže, zbog čega korisnici određeni period nisu mogli uspostavljati pozive

 

 

Nakon što je danas došlo do prekida u radu mobilne mreže BH Telecoma, oglasili su se iz ove kompanije te su pojasnili kako su uz maksimalne napore radnika otklonjeni kvarovi na sistemu.

 

Kako je navedeno, do kvara na mobilnoj mreži došlo je usljed radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže, zbog čega korisnici određeni period nisu mogli uspostavljati pozive.

 

“Zbog radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže došlo je do otežanog rada i kratkotrajnih smetnji u korištenju mobilnih usluga naših korisnika. Uz maksimalne napore otklonjene su smetnje i uspostavljen je nesmetan rad mobilne mreže. Našim korisnicima se zahvaljujemo za strpljenje i razumijevanje”, saopćeno je iz BH Telecoma.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!