FOTO/ Pjevač živi u veleljepnom naselju

Vila Zdravka Čolića opasana zidinama: Zavirite u sami luksuz - kćerka Una pokazala svaki kutak doma

Showbizz30.12.21, 11:42h

Vila Zdravka Čolića opasana zidinama: Zavirite u sami luksuz - kćerka Una pokazala svaki kutak doma
Luksuzna vila bila je potpuna misterija sve dok pjevačeva kćerka Una nije otkrila skoro svaki kutak

 

 

Zdravko Čolić živi u veleljepnom naselju u mirnom dijelu beogradskog Košutnjaka sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i mlađom Larom. Čolina vila je okruženu zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dvije kapije i visoke mjere bezbjednosti.

 

Luksuzna vila bila je potpuna misterija sve dok pjevačeva kćerka Una nije otkrila skoro svaki kutak. Iako legendarni pjevač Zdravko Čolić svoj privatni život krije od očiju javnost, njegova kćerka Una voli da se slika i svoje fotografije postavlja na društvenim mrežama. Ona je tako djelimično otkrila i kako izgleda unutrašnjost porodičnog doma, koji je sve ostavio bez daha.

 

una-colic

 

 

Za razliku od roditelja, Una voli i da pokaže kako poznati pjevač proslavlja praznike, pa je objavila i kako porodica proslavlja krsnu slavu Aranđelovdan. Video možete vidjeti OVDJE.

 

 

una-colic-1

 

Komšije slavnog pjevača jednom prilikom su progovorile o svom susjedu i nisu krili oduševljenje prema Zdravku. Naime, jedna komšinica, koja nije željela da otkrije svoje ime, rekla je da se divi Čoli što je uspio da sačuva porodicu od javnog života.

 

una-colic-2

 

- Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zaslužuje - rekla je ona jednom prilikom.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!