PODRŠKA SE NASTAVLJA I NAREDNIH GODINA

Još jedna donacija kompanije Bosnalijek: Pomoć za Udruženje 'Iskra' i Roditeljsku kuću Banja Luka

Biznis Klub28.12.21, 10:45h

Još jedna donacija kompanije Bosnalijek: Pomoć za Udruženje 'Iskra' i Roditeljsku kuću Banja Luka
Iz Bosnalijeka su izrazili spremnost da i u narednom periodu pruže podršku Udruženju „Iskra“ u ispunjavanju njegove jedinstvene misije te su čestitali na sedam godina uspješnog rada udruženja

 

 

 

Najveći bosanskohercegovački proizvođač lijekova i farmaceutskih proizvoda Bosnalijek, u sklopu obilježavanja 70 godina od osnivanja kompanije, uručio je donaciju Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ Banja Luka koje upravlja Roditeljskom kućom. 


Osim finansijskih sredstava, donirana su i dezinfekciona sredstva te paketi proizvoda sa dodacima prehrani i vitaminima namijenjeni djeci u Roditeljskoj kući, kojom upravlja Udruženje „Iskra“, kao i djeci u čijem liječenju učestvuje ovo udruženje. 

 

bosnalijek-iskra-donacija-2


Predsjednica Udruženja roditelja „Iskra" Dijana Berić, upravnica Roditeljske kuće Katica Kerkez i sekretar Udruženja Andrea Pećanac iskazale su zahvalnost Bosnalijeku na donaciji namijenjenoj podršci u radu Roditeljske kuće, a naročito na poklonima malim herojima kojima udruženje pomaže u njihovoj borbi za ozdravljenje.

 
Iz Bosnalijeka su izrazili spremnost da i u narednom periodu pruže podršku Udruženju „Iskra“ u ispunjavanju njegove jedinstvene misije te su čestitali na sedam godina uspješnog rada udruženja. 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!