FOTO&VIDEO/ Ovo je urnebesno

Svi se smiju jednom detalju na porodičnoj fotki Beckhamovih: David je stvarno mislio da ovo neće niko primijetiti?

Showbizz27.12.21, 14:18h

Svi se smiju jednom detalju na porodičnoj fotki Beckhamovih: David je stvarno mislio da ovo neće niko primijetiti?
David i Victoria Beckham objavili su porodičnu božićnu čestitku na kojoj je svu pažnju ukrao jedan urnebesni detalj

 

 

 

Proslavljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria čestitali su praznike porodičnom fotografijom koju su oboje podijelili na svojim Instagramima.

 

Roditelji četvoro djece pozirali su sa svojim sinovima Romeom, Brooklynom i Cruzom te kćeri Harper Seven pored golemog božićnog drvca, a svi su se za tu prigodu obukli svečano te su dobili milione lajkova.


No nije trebalo dugo da pažnja s idiličnog obiteljskog prizora skrene jedan urnebesan detalj na fotki.

 

Naime, mnogi su primijetili da David stoji na prstima kako bi bio malo viši pored svojih sinova koji su ga prerasli, a fotke njegovih približenih stopala preplavle su društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

"Sjajna fotografija, a pogotovo gospodin Beckham koji stoji na vrhovima prstiju", "Je li još neko primijetio da David stoji na prstima da bi bio viši?", "David Backham koji stoji na prstima kako bi bio viši od svojeg sina Romea je nešto nabolje što ćete danas vidjeti", neki su od brojnih komentara na društvenoj mreži.

 

David je sve nasmijao i u videu koji je Victoria objavila prije ove fotke i u kojem je otkrila da je nogometaš veliki obožavatelj Božića.

 

 

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!