FOTO/ Hrabra lavica na liječenju u Turskoj

Nadin izašla iz bolnice, konačno zagrlila svoju sestricu! Amina Smajlović: Čekamo kontrolu i nadamo se dobrim vijestima

Hronika11.12.21, 13:43h

Nadin izašla iz bolnice, konačno zagrlila svoju sestricu! Amina Smajlović: Čekamo kontrolu i nadamo se dobrim vijestima
Danas je ispred bolničkih vrata dočekala i mlađa sestra. Razdvojenost je učinila da se mnogo požele, a kako je izgledao susret i ispraćaj Nadin pogledajte na fotografijama

 

 

Nakon što je već neko vrijeme bila smještena u bolnici u Turskoj, hrabra Nadin Smajlović jutros je napustila bolnicu.

 

“Čekamo kontrolu koja je zakazana za četvrtak. Nadamo se dobrim vijestima i nakon kontrole” rekla je za PRESS majka Amina Hodžić Smajlović.

 

Nakon tačno tri sedmice borbe Nadin je dobila novu šansu.

 

“Kada vjernika zadesi bolest, to je poput željeza koje uđe u vatru pa se liši onog lošeg i ostane ono što je dobro. A kada vjernik ozdravi od bolesti, poredi se za ogrtačem koji padne s neba ali zadrži svoje osobine. A ko od nas ne bi želio da dobije novu šansu kao da je ponovo rođen??? Dobila je novu šansu, nakon tačno tri sedmice borbe, Gospodarove milosti i vas dragih ljudi koji su dovili i molili za Nadin. Hvala svima od srca na podršci”, riječi su majke Amine.

 

Danas je ispred bolničkih vrata dočekala i mlađa sestra. Razdvojenost je učinila da se mnogo požele, a kako je izgledao susret i ispraćaj Nadin pogledajte na fotografijama.

 

nadin-smajlovic-sestra

 

 

nadin-smajlovic-turska

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još