ulaganje u 'dugotrajnu mladost'

Plastični hirurg otkriva: Kako bi danas izgledale poznate glumice da su prirodno starjele, samo uz kremu?!

ŽENA iN08.12.21, 13:04h

Plastični hirurg otkriva: Kako bi danas izgledale poznate glumice da su prirodno starjele, samo uz kremu?!
Dame s crvenih tepiha redovito izgledaju bajno i mnogo mlađe od svojih godina - mladost je projekt u koji se u Hollywoodu ulaže šakom i kapom. No, kako bi izgledale da su se morale pouzdati samo u kremu i dobar san? Jedan plastični kirurg pokušao je to dočarati posebno obrađenim fotografijama. Rezultati su zanimljivi

 

 

 

U svijetu poznatih i slavnih kao da sat otkucava drukčije jer dame na crvenim tepisima, na pozornicama i u filmovima izgledaju nevjerojatno lijepo i mladoliko u svojim 40-ima, 50-ima, 60-ima... 


Ne baš kao da je vrijeme stalo, vidi se pokoja borica, ali svakako mladalačkije od nas običnih smrtnica koje se pouzdajemo samo u umivanje hladnom vodom, noćnu kremu i pokoju masažu lica.


Naravno, svima nam je jasno da nije baš sve njih priroda tako nagradila nekim mladenačkim genima - nešto se malo recne, nešto nadoda... pa to su čak i pravila njihove profesije. Nisu svi Helen Mirren ni Judy Dench da mogu izgledati onoliko koliko im je godina. 


No kako bi hollywoodske ljepotice izgledale da nisu imale sve moguće pomagače mladolikog izgleda? 


Tom se mišlju poigrao plastični kirurg iz Londona, dr. Julian De Silva. Uzeo je 20 godina stare fotografije nekih od celebrityja, provukao ih kroz Future Face software i otkrio kako bi izgledale danas. 


Rezultati su zanimljivi, a pogledajte ih ovdje...

 

Jennifer Aniston

 

jennifer-aniston-1990
jennifer-aniston-starost
jennifer-aniston-50-godina

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!