YouTuber u centru skandala

Baka Prase i Anja Blagojević analizirali eksplicitni snimak: 'Duplo mi je veći od ovog ovdje', 'Njena kosa je lijepa i zdrava, a kod mene...'

DEPO PLUS04.12.21, 18:56h

Baka Prase i Anja Blagojević analizirali eksplicitni snimak: 'Duplo mi je veći od ovog ovdje', 'Njena kosa je lijepa i zdrava, a kod mene...'
Nakon prve fore, Baka je još jednom demantovao da je riječ o njihovom snimku, ističući da je njegova djevojka “zgodnija i ima drugačiji ten i kosu”, kao i da je on “obdareniji, zgodniji i maljaviji” od muškarca na snimku

 

 

Jutjuber Baka Prase i njegova djevojka Anja Blagojević našli su se u centru skandala kada je na pornografskim sajtovima izašao snimak eksplicitnog seksa pod nazivom “Baka Prase i Anja Bla”. Baka je nedavno za medije demantovao da je riječ o njihovom intimnom videu, a sada je i na svom YouTube kanalu sa Anjom komentarisao slučaj.

 

- Izašao je naš snimak, ali nismo htjeli - rekao je Baka.

 

Nakon prve fore, Baka je još jednom demantovao da je riječ o njihovom snimku, ističući da je njegova djevojka “zgodnija i ima drugačiji ten i kosu”, kao i da je on “obdareniji, zgodniji i maljaviji” od muškarca na snimku.

 

– Izašao je video “Baka Prase i Anja Bla žestok seks”. Ljudi, ja se jesam malo ugojio, moram da priznam, ali i dalje sam jak – rekao je on.

 

- I dlakav, za razliku od ovog… – dodala je Anja.

 

- Prva stvar kad pogledate ovaj video – ja imam duplo veći od ovog ovdje, a Anja je duplo zgodnija od ove djevojke. Vidi se da ova nema istreniranu guzu. Stvarno, Anja je cunami – pričao je Baka.

 

– Vidi kosu, kosa je glavna stvar. Nikad mi kosa nije bila ovako gusta, pogledaj koliko je njena lijepa i zdrava, kod mene tri dlake – objasnila je Anja.

 

– Ti imaš i tamniji ten od ove ribe. Lik izdepiliran, stomačina i po, ja to nemam. Mi nemamo ni ovakav krevet. Ono što pokazuje da nisam ja – lik nema Rolex – istakao je Ilić, a Anja je dodala i da ona nema mladeže na leđima.

 

(Express.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!