Nakon pet godina uspješnog rada, restoran i ketering služba u centru Sarajeva više ne postoje.
Adriatik Kuči, poznatiji kao Ticky Superfood, bio je primoran staviti ključ u bravu svog ugostiteljskog biznisa.
- To je mali biznis, teško je mogao podnijeti ta zatvaranja... Primarni posao nam je bio ketering koji je održavao i restoran. A sa zabranama okupljanja i svim tim, nije imalo smisla uopšte tjerati dalje - navodi Kuči za RSE.
Inače, u Bosni i Hercegovini je od 20. oktobra do 11. novembra zatvoreno 135 firmi, što je zvanični podatak sudskog registra.
Pogledajte prilog!
(DEPO PORTAL/ad)
PODIJELI NA
Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook
Komentari - Ukupno 35
NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!