već nekoliko dana je u moskvi

Dodik razgovarao s Putinom: 'Upoznao sam ga s našim viđenjem situacije u BiH... Mogu da kažem da je on...'

Front02.12.21, 17:35h

Dodik razgovarao s Putinom: 'Upoznao sam ga s našim viđenjem situacije u BiH... Mogu da kažem da je on...'
Dodik je izjavio da je čast što RS na ovom nivou ima pažnju u Ruskoj Federaciji i da se na iskren način može razgovarati o ekonomskim, političkim i svim drugim pitanjima vezanim za Republiku Srpsku

 

 

 

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik se već nekoliko dana nalazi u Moskvi, a danas je i zvanično održao sastanak sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

 

U Dodikovoj kratkoj izjavi naveo je da je sa Putinom najviše razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, prenosi RTRS.

 

- Sa predsjednikom Putinom razgovarao sam o aktuelnoj situaciji u regionu. Upoznao sam Putina sa našim viđenjem situacije u Bosni i Hercegovini. Mogu da kažem da je on veoma upoznat sa detaljima i interesovalo ga je gotovo svako od pitanja mogućeg razvoja političke situacije, izjavio je Dodik.

 

Dodik je izjavio da je čast što RS na ovom nivou ima pažnju u Ruskoj Federaciji i da se na iskren način može razgovarati o ekonomskim, političkim i svim drugim pitanjima vezanim za Republiku Srpsku.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 102

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još