VIDEO/ Milioni pregleda na TikToku

Ovo nismo očekivali: Kardashianka i Travis zaplesali uz hit narodnjak pjevača iz BiH

Zabava01.12.21, 14:13h

Ovo nismo očekivali: Kardashianka i Travis zaplesali uz hit narodnjak pjevača iz BiH
Pjesma 'Helikopter' bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije u postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme, a vole ju i američki celebrityji

 

Kourtney Kardashian (42) zaručnika Travisa Barkera (44) je uključila u sve porodičnee aktivnosti, pa tako i u snimanje popularnih TikTok videa.

 

Pjesma 'Helikopter', bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme.

 

Na svom zajedničkom TikTok profilu, Kourtney i njena kći Penelope (9) objavile su video na kojem njih dvije plešu na 'Helikopter' zajedno s Travisom.

 

Na početku videa se sve troje vrte, a pri kraju se Kourtney i Travis počinju grliti, a Penelope se nastavlja okretati u krug.

 

'Oni se očito ne mogu prestati grliti', 'Kourt i Travis su jako slatki', 'Zašto su se počeli grliti?', 'Da, Helikopter!', 'Ovo je sve', 'Tako su čudni, a opet tako slatki' - pisali su im pratitelji u komentarima.

 

Video zasad ima preko šest miliona pregleda.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!