preminuo na psihijatriji

Banjalučanin napravio haos, prijetio da će da zapali benzinsku pumpu: Najprije je tražio upaljač, rekao radnicima da puste gorivo...

Hronika29.11.21, 15:12h

Banjalučanin napravio haos, prijetio da će da zapali benzinsku pumpu: Najprije je tražio upaljač, rekao radnicima da puste gorivo...
Sve je krenulo kada je policiji 27. novembra oko 3.25 časova prijavljeno da nepoznata osoba prijeti da će zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo

 

 

 

Goran Đ. iz Banjaluke preminuo je tokom vikenda na Klinici za psihijatruju, nakon što je dan ranije i to jutro napravio pravi haos u Banjaluci, saznaje Srpskainfo.


Sve je krenulo kada je policiji 27. novembra oko 3.25 časova prijavljeno da nepoznata osoba prijeti da će zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo.

 

– Goran Đ. je više puta liječen na psihijatriji, a radilo se o osobi koja ima problem sa alkoholom. On je tu noć došao na benzinsku pumpu i zatražio upaljač od radnika. Kada su mu radnici dali upaljač on je otišao, a zatim se vratio i sam uzeo još četiri upaljača – kaže izvor Srpskainfo.

 

Prema njegovim riječima, on se tada obratio radnicima pumpe i rekao da puste gorivo i da će sve zapaliti.

 

Na lice mjesta stigla je odmah policija i ekipa Hitne pomoći. Dok su mu medicinski radnici pružali pomoć, on je dobio epileptični napad, usljed čega je pao i zadobio povredu glave. Zatim je vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevežen na Univerziteski klinički centar Republike Srpske.

 

Međutim, nakon toga nisu završeni problemi sa Goranom.

 

– Isto jutro oko 7 časova policija je obaviještena od strane radnika Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Klinika za psihijatriju, da u krugu klinike imaju problema sa Goranom Đ. te da on neće da izađe iz sanitetskog vozila, i da im je potrebna pomoć policijskih službenika – ističe sagovornik Srpskainfo.

 

Po dolasku na lice mjesta, policija je zatekla Gorana u sanitetskom vozilu i nakon razgovora sa njim, on je obećao da će izaći iz vozila mirno.

 

– Međutim, kada je izašao iz vozla napao je policajca rukama i tada je savladan i pružena mu je medicinska pomoć. Istog dana  7.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaviještena da je on preminuo – kaže naš izvor.

 

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj.

 

(SI, DEPO PORTAL/rm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook