Šta nam donose zvijezde?

Horoskop za decembar: Koga očekuju ugodna ljubavna iznenađenja, a koga željeni pomaci u karijeri?

Zabava28.11.21, 19:13h

Horoskop za decembar: Koga očekuju ugodna ljubavna iznenađenja, a koga željeni pomaci u karijeri?
Šta nam zvijezde predviđaju za decembar?

 

 

OVAN


Koliko god vas zaokupljale profesionalne i sve ostale obaveze, usmjerite više pažnje na ljubavni život. Vladavina Strijelca donijet će nezaboravne trenutke s partnerom počnete li obraćati pažnju na njegove želje. Smislite originalne načine da mu iskažete ljubav. Samci će dovitljivošću i šarmom imati priliku osvojiti vrlo posebnu osobu. Na poslu se stvari neće odvijati kako ste zamislili pa odgodite ambiciozne planove i posvetite se usavršavanju svojih vještina.

 

BIK


Prestanite živjeti u prošlosti i fokusirajte se na sada i ovdje. Budite fleksibilniji i otvorite oči za prilike koje vam se nude, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mjesec bi mogli završiti promijenjenog statusa, a zauzete očekuju nenadana zbivanja i obrati. Nakon sredine decembra stvari će se smiriti, a turbulentnih aktivnosti bit će samo u spavaćoj sobi. Narušeni odnosi s nekim članovima obitelji postat će skladniji.

 

BLIZANCI


Pomrčina Sunca i mlađak u kući međuljudskih odnosa sugeriraju svojevrsnu reviziju na tom planu. Možda ste previše vremena i energije pružali pogrešnim, a premalo pravim osobama, vrijeme je da ispravite tu grešku. U odnosu s partnerom trebat ćete napraviti neke ustupke radi njegovih potreba. Isplatit će se. Samcima se sreća smiješi nakon 18. decembra. Samo trebaju slijediti instinkt i preuzeti inicijativu. Kreće vam bolje na poslovnom planu.

 

RAK


Izvjesne su određene promjene u radnoj svakodnevici. Iako vam se one isprva neće svidjeti, u konačnici od njih možete profitirati. Usvajanje novih znanja i vještina u tome će vam prilično pomoći. Slobodni pripadnici znaka bit će zavodnički raspoloženi, a o njima ovisi hoće li flert u koji se upuste prerasti u ozbiljniju vezu. Iako vaš odnos neće biti lišen trzavica, partner će pokazati da se na njega možete osloniti. Povedite više računa o zdravlju.

 

LAV


Prva polovica mjeseca bit će obilježena nesuglasicama s partnerom. Teško ćete nalaziti zajednički jezik, a zbog sve više poslovnih obaveza nećete imati ni vremena ni energije izgladiti situaciju. Stvari se mijenjaju nakon 14. decembra, kad će na vašem ljubavnom nebu zasjati sunce. Žele li osvojiti simpatiju, samci trebaju pokazati srdačnu i duhovitu stranu. Agresivno i nadmeno ponašanje će je odbiti. Napokon ćete dočekati željene pomake u karijeri.

 

DJEVICA


Povoljan utjecaj Venere osjetit ćete naročito u drugoj polovici mjeseca. Sumnje vezane uz partnera će nestati, a vaš odnos procvjetati. Zajednički izlasci dodatno će potpiriti ljubavni žar. Samce će obuzeti romantično raspoloženje, no ne bi trebali ulijetati u vezu dok ne osjete da je to ono pravo. To bi mogla biti osoba koju su dosad gledali drugim očima. Odnosi sa starijim članovima obitelji i nadređenima bit će napeti. Ne ulazite u otvorene sukobe.

 

VAGA


Preko svojih kontakata otkrit ćete dobre prilike za profesionalno usavršavanje, napredak i honorarnu zaradu. Iskoristite ih i lakše ćete prebroditi previranja na poslu zbog kojih se neka vaša očekivanja neće ispuniti. Držite se po strani i čekajte da se u drugoj polovici mjeseca stvari slegnu. Povjerenje, kvalitetna komunikacija i otvorenost za dogovor ključni su za odnos s voljenom osobom. Ono što želite dobit ćete dovitljivošću i šarmom, ne pritiskom.

 

ŠKORPION


Uživanje u malim životnim radostima oslobodit će vas tjeskobnih misli. Kad pokažete vedriju, nježniju stranu ljudi će vam rado izlaziti u susret. Lako ćete osvajati tuđe simpatije, što će vam biti od koristi u privatnom i poslovnom životu. Trenuci s partnerom bit će ispunjeni ljubavlju i strašću, dok bi samci nakon neočekivanih obrata blagdane mogli dočekati udvoje. Oko jednog financijskog problema rado će vam pomoći član obitelji. Prihvatite ponudu.

 

STRIJELAC


Pomrčina Sunca u vašem znaku potiče na promjene. Razmislite o svojim željama i ciljevima, redefinirajte ih ako je potrebno. Vrijeme je za introspekciju koja će vam pomoći da ustvrdite što u bližoj budućnosti želite postići, bilo na privatnom, bilo na poslovnom planu. Otkrit ćete da vam neke stvari koje ste priželjkivali više i nisu toliko važne. Prestanite na njih trošiti vrijeme i energiju te ih usmjerite u ono za što ste ustvrdili da vam je zapravo prioritetno. Pomrčina će se naročito odraziti na vaše odnose. Neki od njih naći će se u krizi i proći potrebnu transformaciju. Ustanovit ćete tko zaslužuje vašu pažnju ili ispriku, a kome ste pogrešno poklanjali povjerenje. Čak biste mogli otkriti da vas je netko blizak sustavno potkopavao. Previranja će biti i u odnosu s partnerom, tim više što će on proživljavati stresno razdoblje. Ako su osjećaji koji vas vežu snažni, naći ćete način da zajednički riješite probleme i nesuglasice. To će dovesti do ljubavnog preporoda. Samci će dići ruke od osobe koju neuspješno pokušavaju osvojiti već neko vrijeme. Kad zatvore to poglavlje, osjetit će olakšanje, a sreća će im se osmjehnuti u drugoj polovici mjeseca.

 

JARAC


Ono što već dugo potiskujete isplivat će na površinu oko 4. decembra. Iskreno si priznajte čime ste u svom životu zadovoljni, a čime niste te što biste u nadolazećem razdoblju željeli postići. Kad se oslobodite ograničavajućih obrazaca razmišljanja i spoznate svoju unutarnju snagu, pokrenut ćete val dobrodošlih promjena. One na poslovnom planu možda neće biti odmah vidljive, što ne znači da ih neće biti. Ljubavni život bit će pun ugodnih iznenađenja.

 

VODENJAK


Ovomjesečna zbivanja pokazat će vam da se trud i marljiv rad isplate. Vaša posvećenost poslu u konačnici će biti adekvatno nagrađena. Početkom mjeseca neka će se prijateljstva naći na kušnji jer nećete željeti da vas drugi uvuku u svoje privatne drame. Budite podrška, ali dajte do znanja da ne možete rješavati tuđe probleme. Bit ćete skloni zaljubljivanju na prvi pogled, no ne biste trebali naprečac ulaziti u vezu. Prvo bolje upoznajte dotičnu osobu.

 

RIBE


Očekujete li povišicu ili promaknuće, do njih ovog mjeseca najvjerojatnije neće doći. Klonite se sukoba s nadređenima i posvetite obavljanju svojih zadataka, bit će prilika za napredak. U tome bi vam mogle pomoći osobe koje upoznate preko zajedničkih znanaca. Na ljubavnom planu nećete se imati razloga potužiti. Postojeće veze doživljavaju sretno razdoblje, a samci bi novu ljubav mogli upoznati na jednom okupljanju. Malo tko će odoljeti vašem šarmu.

 

(Elle.hr, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!