FOTO/ OBJAVLJENE PRVE FOTOGRAFIJE

SDP 'izborio' proslavu Dana državnosti BiH usred Banjaluke: Zavirite na svečanu akademiju u srcu RS-a...

Front25.11.21, 20:11h

SDP 'izborio' proslavu Dana državnosti BiH usred Banjaluke: Zavirite na svečanu akademiju u srcu RS-a...
SDP svaki dio Bosne i Hercegovine posmatra na isti način i nikada neće odustati od borbe za BiH po mjeri svih njenih građana! - poručuju iz ove partije

 

 


U organizaciji Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u Banja Luci je u 18 časova počela svečana Akademija povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

 


- Nakon političkih pritisaka, zabrana, ipak svečana akademija, povodom Dana državnosti BiH. Pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine, svi u Banju Luku 25. novembra. Bosna i Hercegovina, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, zemlja svih nas - napisao je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na svom FB profilu uoči održavanja ovogodišnje Akademije.


SDP svaki dio Bosne i Hercegovine posmatra na isti način i nikada neće odustati od borbe za BiH po mjeri svih njenih građana! - poručuju iz ove partije.


Prethodno, tokom dana, predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić položio je cvijeće u Mrkonjić Gradu, gdje je održano prvo zasjedanje ZAVNOBIH-a.


Na svaničnoj Facebook stranici ove partije objavljene su i prve fotografije sa ovogodišnje Akademije. Pogledajte kako je večeras bilo...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 84

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još