saznajte šta vas čeka

Godišnji horoskop za 2022.: Budite spremni za nagle preokrete... Evo koga će zvijezde pomaziti...

Zabava23.11.21, 17:39h

Godišnji horoskop za 2022.: Budite spremni za nagle preokrete... Evo koga će zvijezde pomaziti...
Nove ideje biće u sukobu sa starim pa se može desiti da tapkamo u mjestu

 


Godišnji horoskop za 2022. godinu za sve one koji vjeruju u predviđanja zvijezda. Neki od horskopskih znakova doživjeće nagle promjene, neki biti uspješni, a neki manje.

 


Bitno je da budete spremni da se suočite sa preokretima u svom životu. Nove ideje biće u sukobu sa starim pa se može desiti da tapkamo u mjestu. Pogotovo tehnološki razvoj će biti naglašen, a svi mi se pomalo opiremo promjenama.

 

Za svakog od nas napredak u 2022. godini zavisi isključivo od nas koliko smo spremni da zagrlimo promjene i da zaplešemo sa njima.

 

Ovan

Moraćete da spustite loptu i poslušate savjete i koliko god je moguće umirite svoj temperament. Kada je karijera u pitanju biće promjena i biće pozitivne ako budete sarađivali. Ljubav je naglašena pa slobodni mogu da očekuju značajne promjene. Oni koji su zauzeti neka u odnosu spuste loptu, ne mora uvijek sve biti kako vi kažete.

 

Bik

Na polju karijere dolazi vaših pet minuta i tu se dešava spektakl. Napredovanje, bolja novčana zarada. Venera je naredne godine naglašena kod vas pa možete očekivati proširenje porodice. Jupiter i Mars takođe daju lijepe aspekte uz sklad komunikacija i odlične međuljudske odnose. Jupiter je na vašoj strani kada je posao u pitanju.

 

Blizanci

Vama Venera i Saturn boje 2022 godinu. Početak godine donosi stresan period kada je ljubav u pitanju. Već sredinom godine stvari dolaze na svoje mjesto pozitivno po vas. Saturn vam daje istrajnost i vodi vas na pravi put i daje vam odgovornost. Mars vas podržava kada je karijera u pitanju ali zajedno sa Saturnom traži realnu priču! Ne ciljajte previsoko i nerealno!

 

Rak

Bićete previše usresređeni na druge, na njihove zahtjeve i prohtjeve. Morate da povede računa o svojim ličnim osjećanjima i potrebama jer će te jedino tako biti dobri sebi i okolini. Mars i Saturn zajedno sa Venerom od vas traže “buđenje”. Početak godine će biti naporniji ali već od proljeća vi ste novi čovjek. Kada je posao u pitanju ne odbacujte odmah nove ideje, polako, pustite da prenoće i mudro razmislite. Ako ih prihvatite ulazite u potpuno novi svijet za vas koji vam donosi uspjeh!

 

Lav

Vama predstoji veliki napredak u karijeri. Velika promjena je pred vama i imate podršku Jupitera. Saturn vas posmatra i drži vam pravac i zaista ako ga budete “poslušali” sve ali sve se odigrava u vašu korist. Vi koji ste u dugim i stabilnim vezama sada ulazite u brak. Slobodni pronalaze ljubav na poslu koja će biti jaka. Zdravlje će vam biti naglašeno redovno radite rutinske kontrole.


Djevica

Akcenat na ljubavnim odnosima kao i u okviru porodice. Biće nesuglasica, ali je Mars zajedno sa Jupiterom tu i pomoći će vam da se stvari ne otrgnu kontroli. Te dvije planete od vas traže smirenost i zdravu komunkaciju. Karijera je pod dobrim aspektom Marsa, ali traži od vas studioznost i dosljednost.

 

Vaga

Karijera pod znakom pitanja? U kom smislu? Jako je bitno da ne ulazite olako u finasijske poduhvate (imaćete zanimljive ponude) već da dobro odvagate. U suprotnom priliva će biti ali i odliva pa ćete doći na isto, a puno ćete energije potrošiti. U okviru porodice biće nesuglasica koje vas mogu poremetiti i oduzeti dosta vremena. Venera i Mars plešu tako da će ljubavi biti na pretek bilo da ste u vezi ili slobodni.

 

Škorpija

Veoma plodonosna godina za vas. Karijera će napredovati. Zaista ste u mogućnosti da zaradite veliki novac, a troškova gotovo da nećete imati. Društveni život će vam biti naglašen, zaista ćete uživati. U ljubavi su kjlučni zadnji mjeseci u godini jer tada sve ono što ste priželjkivali dolazi do vas i ostaje uz vas!

 

Strijelac

Nagrada za nagradom u ovoj godini. Jupiter vam daje vjetar u leđa i slijedi vam odlična godina sa puno sreće i uspjeha. Karijera u inostranstvu ili rad sa strancima koji vam otvara vrata za naredne godine. Promjena mjesta stanovanja ili čak odlazak u inostranstvo i započinjanje potpuno novog života. Jupiter i Saturn vam daju snagu i sreću samo je bitno da bude fokusirani i da se oslonite samo na sebe.

 

Jarac

Od ove godine očekujte i nagrade i kazne. Kada je karijera u pitanju biće puno obaveza i moraćete da se klonirate kako bi sve postigli. Vi ćete uspjeti u tome i imaćete veliku finansijsku zaradu. Ono što je bitno je da novac ne trošite olako već ga štedite. U ljubavnim odnosima dolazi do razlaza i biće bolno ali krajem godine vi se ponovo rađate! Porodični odnosi biće napeti pogotovo ako imate brata ili sestru jer će biti problema oko raspodjele imovine.

 

Vodolija

Jaka i teška godina za vas od strane Saturna. Ali ako skupite snagu, budete istrajni, realni i požtvovani tada vam slijedi nagrada. Naredna godina traži od vas dosta odricanja jer već od sljedeće dolazi nagrada života i vi tada postižete nevjerovatne uspjehe na svim poljima.U ljubavi očekujte neočekivano u pozitivnom smislu jer će se za to pobrinuti Uran i Saturn.

 

Ribe

Godina koja vam daje vjetar u leđa zbog Jupitera koji je vaš anđeo čuvar- Njegove blagodati ćete osjetiti već krajem ove godine. On vam sada daje ozbiljnu zaštitu, a na vama je da se bukvalno opustite i da počnete da vjerujete u sebe. Jedino tako vi dolazite do uspeha pogotovu kada je karijera u pitanju, ljubavni život će imati mali brodolom, ali samo na početku godine, u prva tri mjeseca, posle toga dolazi jako lijep period. Vi ćete voljeti i biti voljeni.

 

(N1, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!