Golman hrabro stao pred navijače i obećao

Šehić nakon debakla: 'Nema više izlazaka, nema kafa, ni svoje mame nećemo gledati dok se ne vratimo na pravi put!'

Sport17.11.21, 11:05h

Šehić nakon debakla: 'Nema više izlazaka, nema kafa, ni svoje mame nećemo gledati dok se ne vratimo na pravi put!'
- Napravit ćemo pravilnik i ko god bude uradio ijedan korak pogrešno, mi ćemo ga dovesti pred vas, pa ćemo ga zajedno kazniti - obećao je Šehić navijačima

 

 

 


Nakon jučerašnjeg poraza za konačnu potvrdu debakla Zmajeva u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pred navijače BiH stao je golman Ibrahim Šehić te im se obratio sa obećanjem da će se "uvesti disciplina u reprezentaciju, ali i da će se kažnjavati svi koji je budu kršili".


- Napravit ćemo pravilnik i ko god bude uradio ijedan korak pogrešno, mi ćemo ga dovesti pred vas, pa ćemo ga zajedno kazniti. Nema više izlazaka, nema više ni kafa, ni svoje mame nećemo gledati dok god ne vratimo reprezentaciju na pravi put, i to vam obećavamo! Ove mlade momke morate podržati - rekao je Šehić navijačima.


Oni su pozdravili ove njegove riječi, a zatim su zajedno zapjevali i navijači i igrači. 


Pogledajte Šehićevo obećanje navijačima, a više detalja saznajte ovdje

 


Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je sinoć pred oko 5.500 gledalaca na zeničkom Stadionu “Bilino polje” protiv Ukrajine posljednju utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, koju su gosti dobili rezultatom 2:0 (0:0) te izborili drugo mjesto i plasman u baraž, dok je bh. tim završio kao četvrti u grupi D.


Ovaj debakl došao je nakon prethodnog razočarenja zbog poraza od Finske (3:1), iako je BiH imala penal i igrača više, čime je već ostala bez šanse za Svjetsko prvenstvo. Na toj utakmici izviždan je Miralem Pjanić, kapiten Zmajeva i legenda bh. nogometa, a odmah zatim pojavili su se snimci Pjanića u noćnim provodima prije utakmice s Finskom pa se kapiten Zmajeva i legenda bh. nogometa našao na još većem udaru javnosti.


Sada se već špekuliše i da bi zbog svega što se dogodilo Pjanić mogao zauvijek napustiti bh. reprezentaciju, o čemu čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!