FOTO/ U svom fazonu

Kolinda Grabar Kitarović na koljenima i s rukama u zraku proslavila pobjedu Hrvatske

Zabava14.11.21, 19:45h

Kolinda Grabar Kitarović na koljenima i s rukama u zraku proslavila pobjedu Hrvatske
Hrvatska je na Poljudu pobijedila Rusiju s 1:0 te izborila plasman na Svjetsko prvenstvu u Kataru 2022. godine

 

 

Kolinda Grabar Kitarović proslavila je pobjedu Hrvatske na Poljudu objavom navijačkih fotografija na društvenim mrežama.

 

"Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!", napisala je bivša hrvatska predsjednica uz fotografije na kojima kleči s rukama u zraku u dnevnom boravku.

 

"Iznad svih Hrvatska", dodala je u hashtagovima.

 

 

"Precjenice, nije to to bez vašeg zagrljaja", našalili su se neki u komentarima, osvrćući se na njenu proslavu na prvenstvu u Rusiji, kad je uletjela u svlačionicu hrvatskih reprezentativaca.

 

"Po meni, svlačionica je jedino mjesto gdje vi možete vidjeti igrače i čestitati im na pobjedi ili eventualno utješiti ih ako nije došlo do pobjede, dakle to je jedini način na koji ja kao predsjednica mogu doći i reći: 'Evo, ja vas poštujem, čestitam vam, dečki, odradili ste sjajan posao za Hrvatsku", rekla je Grabar Kitarović nakon toga.

 

Podsjećamo, Hrvatska je na Poljudu pobijedila Rusiju s 1:0 te izborila plasman na Svjetsko prvenstvu u Kataru 2022. godine.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još