Srbijanski mediji se raspisali o aferi

Stanivuković zvao Tanju Savić poslije prijetnji njenog muža: 'Samo se ti opusti'

Showbizz14.11.21, 12:36h

Stanivuković zvao Tanju Savić poslije prijetnji njenog muža: 'Samo se ti opusti'
Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek vidjela da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže, kaže izvor za "Blic"

 

 

Još uvijek zakoniti suprug srbijanske pjevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, bijesan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem. On je u svojoj izjavi za srbijanske medije iznio uvrede na račun svoje supruge, ali i uputio prijetnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

 

Naime, kako saznaje Blic, nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao Savić i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje, tvrdi izvor za Blic.

 

- Draško je odmah nazvao Tanju. Vidio je da je ona uznemirena zbog Dušanovih riječi. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove riječi. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htjela njega da uvlači u problem sa mužem - kaže izvor blizak pjevačici za Blic i dodaje:

 

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek vidjela da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor za Blic.

 

Čini se da su na Tanju uticale ove riječi njenog dečka, te je tako na Instagramu, objavila poruku, baš u tom stilu.

 

- Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smijte se, volite - piše u pjevačicinoj objavi.

 

Podsjetimo, Tanja je nedavano izjavila da je sretno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Poslije saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zaprijetio mu.

 

- Pitajte Stanivukovića sljedeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovjek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvijek zakonski moja žena. Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan za "Kurir".

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još