PAO DOGOVOR ZA DOČEK NOVE GODINE

Jelena Karleuša u zanosu: 'Hvala predsjedniku Vučiću, hvala fantastičnom Vesiću, što ću pjevati u Beogradu...'

Showbizz11.11.21, 11:01h

Jelena Karleuša u zanosu: 'Hvala predsjedniku Vučiću, hvala fantastičnom Vesiću, što ću pjevati u Beogradu...'
Zahvaliću se fantastičnom Goranu Vesiću jer smo tokom vakcinacije uspjeli da zaintrigiramo cijeli svijet. Zahvalna sam što se sjetio mene za Novu godinu. Meni je čast i ponosna sam da nastupam - rekla je Karleuša, a potom se zahvalila i predsjedniku Vučiću

 

 

 

Zamjenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, danas je na konferenciji za medije saopštio da će za doček Nove godine ispred Doma Narodne skupštine pjevati Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo.

 

Jelena Karleuša se zahvalila Goranu Vesiću jer ju je pozvao da nastupa ispred Skupštine za doček Nove godine, prenosi Nova.rs.

 

- Ja bih se zahvalila svima koji su ovdje. Vaša podrška nam je potrebna 31. decembra, kada ćete pokazati sliku Beograda ispred Skupštine. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Times Square u New Yorku. Zahvaliću se fantastičnom Goranu Vesiću jer smo tokom vakcinacije uspjeli da zaintrigiramo cijeli svijet. Zahvalna sam što se sjetio mene za Novu godinu. Meni je čast i ponosna sam da nastupam - rekla je Karleuša, te dodala.


- Apelovaću na sve da se vakcinišu, oni koji nisu. Mi smo jedna od rijetkih zemalja koje imaju sve vakcine. U Njemačkoj nisu dobacili ni do druge. Zahvalila bih se i predsjedniku koji je to omogućio. Smatram da je uloga i zadatak svakog od nas da se vakciniše zbog ljudi koji gube živote.


Kako kaže, novogodišnji koncert biće na svjetskom nivou.


- Moj koncert će biti nešto na svjetskom nivou, ali vjerujem da će isto biti i sa Sarom i Marijom. Napravićemo spektakl. Poslaćemo poruku svijetu da je Beograd centar regiona. Toliko od mene, nisam vična kao Vesić - zaključila je Karleuša.

 

karleusa-serifovic-press-nova-godina

 

Sara Jo se složila s koleginicama.


- Kao treći član, složila bih se sa svojim koleginicama. Neizmjerno mi je zadovoljstvo što ću provesti Novu godinu na ovaj način. Zahvaljujem se svima. Zadovoljstvo mi je što ću dijeliti scenu s ovim umjetnicama. Nadam se da krećemo u novo poglavlje. Želim slobodu svima, nadam se da se bližimo tome - rekla je Sara Jo.


Goran Vesić je istakao da su sve tri pjevačice potpisale ugovor o donaciji, koji podrazumijeva da će nastupiti potpuno besplatno.


- Donijele su odluku da nastupaju besplatno, za naše ljude, dosta očekujemo od ovoga. Hvala njima i hvala svima koji će doći. Pravimo koncert na otvorenom, ispred Doma Narodne skupštine, poštovaće se sve epidemiološke mjere - dodao je Vesić.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još