VIDEO/ DOBILA NA HILJADE KOMENTARA

Uplakana manekenka: 'Traže da mi vide kosti! Je**š modeling, je**š modu... Prokleto sam završila sa ovim!'

Showbizz29.10.21, 19:58h

Uplakana manekenka: 'Traže da mi vide kosti! Je**š modeling, je**š modu... Prokleto sam završila sa ovim!'
"Nisi dovoljno dobra”, “Prevelika si”, “Tvoj stomak, šta nije u redu sa njim?”… Sada su mi rekli da nisam dovoljno mršava i da žele da mi vide kosti, da je snimanje početkom decembra i da mogu da smršam malo. Prokleta je 2021. i govore mi da treba da smršam za snimanje. Prokleto sam završila sa ovim - rekla je usplahirena mlada manekenka

 

 


Manekenka Anna Gantt je dobila na hiljade komentara podrške nakon što je njen Tik Tok video postao viralan.


Anna, koja je inače visoka 178 centimetara i nosi konfekcijski broj 36, podijelila je video-snimak na svom Tik Toku na kome plače i kroz suze priča da su joj direktori agencije u kojoj radi rekla da mora još da smrša – do te mjere “da joj se vide kosti”.


- Ovo su dani kada prokleto mrzim što sam model. Nikada nisam dovoljno dobra, a počela sam da radim 2014. i to dok sam nosila veličinu 32/34. Sada nosim veličinu 34/36 i svaki dan mi prigovaraju. Upravo sam imala kasting i povrijedio me je direktor kastinga. Ja sam visoka 178 cm i sada sam zdrava, ali sam godinama patila od poremećaja u ishrani, a sada se konačno osjećam samouvjereno dok nosim ovu veličinu. U posljednjih pet godina dobila sam 15 kilograma.


-Još sam mršava, ali život u ovom gradu učiniće da se osjećate kao da nikada niste dostojni, dovoljno dobri i da morate da živite nezdravim načinom života da biste uspjeli. Je*i ga, je**š modeling, je**š modu, je**eš industriju. Premršava sam za plus sajz, a predebela sam za šta god da je standardna veličina 32/34.


-Znam šta vam pričam, u ovoj industriji sam od 2014, a sada imam 22 godine. Bila sam veoma mlada kada sam prije sedam godina počela da se bavim manekenstvom. Od svih modela koje sam upoznala i sa kojima sam radila, veoma mali broj njih je tako mršav prirodno. Ta veličina ne treba da bude standard, jer one djevojke koje su po prirodi tako mršave, za njih je to u redu, ali ja sam umorna od kastinga na kojima mene i djevojke koje su poput mene tjeraju da se izgladnjujemo, sve dok ne izgubimo menstruaciju.


- "Nisi dovoljno dobra”, “Prevelika si”, “Tvoj stomak, šta nije u redu sa njim?”… Sada su mi rekli da nisam dovoljno mršava i da žele da mi vide kosti, da je snimanje početkom decembra i da mogu da smršam malo. Prokleta je 2021. i govore mi da treba da smršam za snimanje. Prokleto sam završila sa ovim - rekla je usplahirena mlada manekenka.


Inače, video-snimak je postao viralan, za svega 24 sata pregledan je preko 9,5 miliona puta, a Ana je dobila na hiljade komentara podrške.

 

@annavgantt

Welcome to the reality of modeling in NYC. I'm so crushed. #fyp #nyc #modeling #fashion #model #nyclife

♬ original sound - Anna Gantt

 

(Express.ba/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!