PAO I SEKSISTIČKI OKRŠAJ U NSRS

Dodik: Nisi moj tip, nikad te ne bih ni pogledao! Trivić: Ti si za mene starac, moj muž za tebe je Brad Pitt!

Front27.10.21, 18:08h

Dodik: Nisi moj tip, nikad te ne bih ni pogledao! Trivić: Ti si za mene starac, moj muž za tebe je Brad Pitt!
- U jednom momentu kad je Dodik rekao Ljubiši: „Ma šta ti, ti nisi ni bio u ratu“, ja sam ustala da kažem „A gdje si ti bio? Jesi ti general? Jesi profiter?“. Rekla sam mu da se odluči je li ili nije bio u ratu. Nakon toga smo mu rekli da nam priđe ako smije i on je prišao, gdje je došlo do verbalnog okršaja – ispričala je Trivićeva

 

 

 

 

Mnogo verbalnih okršaja bilo je danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a jedan od  njih uslijedio je i nakon izlaganja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, kada je iznio niz optužbi na račun PDP-a, te je potom došlo do žustre rasprave i neugodnih rečenica između njega i poslanika ove stranke Jelene Trivić i Ljubiše Krunića.

 

Kako saznaje portal Insajder.in, sve je počelo tokom njegovog izlaganja, kada su Krunić i Trivićeva negodovali zbog toga što potpredsjednik Skupštine Milan Petković nije oduzeo riječ Dodiku, zbog čega je atmosfera došla do usijanja, a Petković je zatražio pauzu.


U tom trenutku počeo je verbalni sukob, a Dodik je prišao poslanicima PDP-a. Ove navode za portal Insajder.in potvrdili su i Trivićeva i Krunić, otkrivajući sve detalje ovog okršaja.


- U jednom momentu kad je Dodik rekao Ljubiši: „Ma šta ti, ti nisi ni bio u ratu“, ja sam ustala da kažem „A gdje si ti bio? Jesi ti general? Jesi profiter?“. Rekla sam mu da se odluči je li ili nije bio u ratu. Nakon toga smo mu rekli da nam priđe ako smije i on je prišao, gdje je došlo do verbalnog okršaja – kazala je Trivićeva.


Kaže da je prvo došao do Krunića, a zatim do nje tvrdeći da joj diploma nije validna, jer je polagala ispit kod Mladena Ivanića


- Pitao mi je šta ja hoću, i tu sam mu rekla da hoću da mu kažem da je ratni profiter. Poslije tog mi je rekao da me „nikad ne bi pogledao, da nisam njegov tip“ na šta sam mu uzvratila da nije ni on moj, da je za mene starac i da je moj muž za njega Brad Pitt“. Poslije  sam mu rekla „Generale, generale, zašto bježiš“ – rekla je ona.


Krunić kaže da više nije mogao da sluša monolog Milorada Dodika, ali da se nije obraćao njemu, nego potpredsjedniku Skupštine koji je u tom trenutku predsjedavao sjednicom i da je od njega tražio da prekine Dodika.


- Prišao je i rekao „Šta ti hoćeš“ i rekao sam mu da ne želim da blati Republiku Srpsku i 25.000 najboljih sinova koji su dali život za taj parlament i on je odmahnuo rukom i rekao „pusti to“. Da pustite 25.000 žrtava?! To mu nikada nećemo oprostiti – kazao je Krunić.


Kako kaže, sramota ga je u šta se pretvaraju posebne sjednice i da se one sazivaju samo onda kada se počnu otkrivati krupne afere.


- Da bi gospodin Dodik, ako se poslije ovog može nazvati gospodinom, mogao držati monologe u kojima će da blati političke protivnike – zaključuje Krunić, piše Insajder.in.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još