Za bludne radnje i zadovoljavanje pohote pred djetetom

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio presudu: Pedofilu pet godina i deset mjeseci zatvora

Hronika25.10.21, 16:40h

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio presudu: Pedofilu pet godina i deset mjeseci zatvora
Za počinjeno krivično djelo bludne radnje Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, a za počinjeno krivično djelo zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnikom, Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od dvije godine

 

Za krivično djelo bludne radnje i zadovoljavanje pohote pred djetetom, optuženi M.L. pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od pet godina i deset mjeseci.

 

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je prvostepenu presudu Općinskog suda u Sarajevu od 29.04.2021. godine, postupajuće sudije Merime Kurtović Bilić, a kojom je optuženi M.L. pravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i deset mjeseci i to:

 

Za počinjeno krivično djelo bludne radnje Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, a za počinjeno krivično djelo zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnikom, Sud je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od dvije godine te je optuženog osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i deset mjeseci, saopćeno je iz Općinskog suda u Sarajevu.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!