Nakon tragedije u kojoj je život izgubilo šest osoba

Kadrić: Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo u Distriktu

Hronika23.10.21, 18:52h

Kadrić: Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo u Distriktu
Gradonačelnik Kadrić je u razgovoru s predstavnicima Policije Brčko distrikta BiH, Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge, Pododjeljenja za socijalnu zaštitu, Odjeljenja za izbjeglice i raseljena lica kao i s predstavnicima Crvenog krsta Brčko distrikta BiH tražio hitno zbrinjavanje preživjelih članova obitelji, te su odmah poduzete aktivnosti za njihov privremeni smještaj

 

Gradonačenik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić posjetio je, zajedno s članovima Vlade, brčansko naselje Suljagića Sokak, gdje se u jutarnjim satima dogodio požar u kojem je šest stanovnika Distrikta tragično izgubilo život, dok se ostali ozlijeđeni nalaze na bolničkom liječenju, a jedno je prevezeno na Univerzitetski klinički centar Tuzla zbog teških ozljeda.

 

Gradonačelnik Kadrić je u razgovoru s predstavnicima Policije Brčko distrikta BiH, Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge, Pododjeljenja za socijalnu zaštitu, Odjeljenja za izbjeglice i raseljena lica kao i s predstavnicima Crvenog krsta Brčko distrikta BiH tražio hitno zbrinjavanje preživjelih članova obitelji, te su odmah poduzete aktivnosti za njihov privremeni smještaj.

 

"Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo u Distriktu. Došli smo da se postaramo o ozlijeđenima. Vlada Distrikta će žurno donijeti odluke o zbrinjavanju preživjelih i obnovi stambenog objekta. Svi građani Distrikta suosjećaju s ovom obitelji, jako smo potreseni i osjećamo veliku tugu i bol", kazao je Kadrić.

 

Među ozlijeđenima ima i djece s kojima se gradonačelnik susreo tijekom obilaska Dnevnog centra koji pruža stručnu podršku djeci romske populacije.

 

"Jučer sam posjetio ove mališane, razgovarao s njima nesluteći da će neki od njih tijekom noći proći strašnu tragediju izazvanu požarom", rekao je Kadrić.    

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!