GLUMAC POTPUNO SHRVAN

Nakon svega, oglasio se i Alec Baldwin: 'Srce mi je slomljeno... ne postoje riječi...'

Kultura22.10.21, 19:04h

Nakon svega, oglasio se i Alec Baldwin: 'Srce mi je slomljeno... ne postoje riječi...'
U potpunosti sarađujem sa policijom u rješavanju slučaja i saznanja na koji način se ova tragedija dogodila i u kontaktu sam s njenim mužem, pružajući svoju podršku njemu i njegovoj porodici - napisao je, između ostaloga, Baldwin

 

 


 

 

Dok traje istraga šta se zaista dogodilo na filmskom setu u Novom Meksiku i kako je došlo do toga da Alec Baldwin, pucajući iz rekvizitnog pištolja, ubije snimateljicu Halyn Hutchins te povrijedi reditelja Joela Souzu, oglasio se i popularni glumac.


Kako prenosi BBC, on je na svom zvaničnom Twitter profilu napisao:


- Ne postoje riječi kojima bih izrazio šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnijela život Halyne Hutchins, supruge, majke i naše duboko cijenjene koleginice. U potpunosti sarađujem sa policijom u rješavanju slučaja i saznanja na koji način se ova tragedija dogodila i u kontaktu sam s njenim mužem, pružajući svoju podršku njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voljeli Halinu - naveo je Baldwin.

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!