FOTO/ U BLAŽENOM STANJU

Prva fotografija trudne Maye Berović: Pjevačica na sebi ostavila samo grudnjak...

Showbizz20.10.21, 20:14h

Prva fotografija trudne Maye Berović: Pjevačica na sebi ostavila samo grudnjak...
- I sada, nakon fenomenalnih mjeseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - poručila je pjevačica na kraju objave

 

 

Maya Berović i njen suprug Alen Dragosav nedavno su otkrili da će postati roditelji.


Pjevačica do sada nije objavljivala svoje fotografije u blaženom stanju, ali je sada na svom Instagramu ipak pokazala kako izgleda kao trudnica.


- Izgleda da će biti nešto više beba sljedeće godine nego večeras, jer Mama Bebovic coming soon. Neizmjerno sam srećna i blagoslovena što ću na svijet donijeti jedan novi život! – napisala je Maja u svojoj objavi te se zahvalila svim prjateljima i saradnicima "koji su je prethodnih mjeseci u svim fazama čuvali i pazili".


- I sada, nakon fenomenalnih mjeseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - poručila je pjevačica na kraju objave.

 

trudna-maya-berovic

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još