DOK SE DIO REPUBLIKE SRPSKE ZGRAŽAVA

Agilna Gorica Dodik brani oca: 'Dok jedni zveckaju oružjem, on se naoružava pjesmom! A vi, gospodo, što vam je fuj i seljakluk...'

Front18.10.21, 16:03h

Agilna Gorica Dodik brani oca: 'Dok jedni zveckaju oružjem, on se naoružava pjesmom! A vi, gospodo, što vam je fuj i seljakluk...'
Uvijek agilna na Twitteru, Dodikova kćerka Gorica, sa divljenjem (a kako bi drugačije?) prokomentarisala je očev današnji "performans"... A uz Dodika je brže-bolje stao i bivši predsjednik VSTV-a, a sada Dodikov pravni savjetnik, Milan Tegeltija

 

 

Dok dio političke javnosti Republike Srpske sa zgražavanjem komentariše posljednji potez Milorada Dodika i dovođenje harmonikaša u svoj kabinet u Predsjedništvu BiH, smatrajući to sramotom i poniženjem ne samo za lidera SNSD-a, već i za ovaj entitet, ima i onih, naravno, koji čitav događaj posmatraju drugačijim očima.


Uvijek agilna na Twitteru, Dodikova kćerka Gorica, sa divljenjem (a kako bi drugačije?) prokomentarisala je očev današnji "performans", ističući da "dok jedni zveckaju oružjen, njen s eotac naoružava pjesmom".


- Poštovana gospodo, na nivou što vas je sramota, što vam je fuj i seljakluk, što se ježite… Kada vi budete na Miloradovom mjestu, slobodno stavite bijele rukavice i izujte se pred zgradom Predsjedništva prije nego što uđete, pa puzeći do svog kabineta dođite. Do tada, Face throwing a kiss - poručila je u jednom od svojih tvitova.

 

Nešto ranije Gorica je imala poruku i za Mladena Ivanića:


- U PDP-u je nekoga nešto sramota... Trebalo je da neko nekoga uzjaše u zgradi Predsjedništva da bi oni bili ponosni!

 

A nešto prije toga napisala je i kratak komentar podrške ocu Miloradu:


- I dok jedni zveckaju oružjem, on se naoružava pjesmom!

 

gorica-dodik-tvit


Naravno, uz Dodika je brže-bolje stao i bivši predsjednik VSTV-a, a sada Dodikov pravni savjetnik, Milan Tegeltija, koji je komentarisao njegovu "miroljubivu politiku", za razliku od političara iz Sarajeva koji "duvaju u ratne trube".


- Dodik je jedini politički lider u BiH koji umiruje ljude eksplicitnim tvrdnjama da nemaju razloga da strahuju od bilo kakvog rata. Dok politički lideri iz Sarajeva duvaju u ratne trube, Dodik rasterećuje atmosferu uz narodnu pjesmu i harmoniku, kao instrument koji je simbol veselja! - poručio je Tegeltija.

 

milan-tegeltija-tvit-dodik

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 60

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još