Nakon što je doveo harmonikaša u Predsjedništvo BiH

Dodik: 'Komšić i ja smo nedavno pili rakiju kod Džaferovića... Gdje piše da ne smije da se pjeva?'

Front18.10.21, 14:02h

Dodik: 'Komšić i ja smo nedavno pili rakiju kod Džaferovića... Gdje piše da ne smije da se pjeva?'
Milorad Dodik je detaljno pojasnio kako je sve izgledalo i upitao je "šta je problem"?

 

Nakon što je Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, kazao je kako je on naredio da se zabrani snimanje sjednice bojeći se da se situacija "sa harmonikašem" kojeg je doveo član Predsjedništva Milorad Dodik "ne pretvori u medijski cirkus" i najavio da će istražiti kako je došlo do te situacije, Milorad Dodik je detaljno pojasnio kako je sve izgledalo i upitao je "šta je problem"?

 

- Harmonikaš je ušao sasvim normalno, to je moj poznanik iz Banjaluke, a čime će se Komšić baviti je drugo. Nema nijednog razloga da se ovakva atmosfera prikaže ratnom. Šta će Komšić raditi ili neće raditi, to je njegovo, mislim da su bile lijepe pjesme. Romanija, Sprkinja je mene majka rodila... Šta je tu problem, koga ja vrijeđam? Zašto od tog čovjeka pravite... Jedino mu pomažete da postane popularan. Šta je nenormalno, što smo normalni?! Zavirujem li ja u njihove kabinete da vidim šta rade - jednom sam samo ušao Džaferoviću u kabinet, pa što nije probao spriječiti ovo kad je takav junačina, gdje piše da ne smije da se pjeva i da ja ne smijem imati alkoholna pića u svom kabinetu - ako je to kod Džaferovića, ne mora biti kod mene. A reći ću vam da smo Komšić i ja kod Džaferovića nedavno pili rakiju, eto - kazao je Dodik.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 92

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još