VIDEO/ Nakon ovoga teško da će ostati solo

Hercegovac osvojio zlatno dugme u 'Supertalentu': Ko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

Showbizz18.10.21, 09:10h

Hercegovac osvojio zlatno dugme u 'Supertalentu': Ko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?
Izveo je pjesmu “Crazy Love” Briana McKnighta i svojim glasom rastopio publiku i žiri, a Martina Tomčić je tijekom njegovog nastupa zagrlila Janka Popovića Volarića i rekla mu da se zaljubila. Na kraju su mu se svi digli na noge i zapljeskali

 

U četvrtoj emisiji showa “Supertalent” palo je i četvrto zlatno dugme, a osvojio ga je pjevač Mark Bagarić.

 

Prije izlaska na pozornicu, 27-godišnji Mark sebe je opisao kao tipa kojemu je izgled jako važan i zato trenira svaki dan, a pohvalio se i svojom novom frizurom, piše Dnevnik.hr.

 

Ispričao je i da je porijeklom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u penziji jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj tvrtki za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz muziku, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

 

Jedan od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent. Mark kaže da govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je muzika.

 

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti porodicu, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u muzici.

 

 

“Ja bih isto pomalo želio biti u vezi, svako ima svoje demone, ali moram bit pozitivan. Nadam se da ću naći pravu curu. Naravno da mi je bilo teško, nije bilo lako kad sam je i htio upoznati pa nije išlo, tu je bilo nekoliko pokušaja, ali nije bilo nikad da sam ušao u neku vezu, to mi je žalosno. Mogu ponuditi svoje srce, a najveće oružje koje imam je moj glas. Ovdje ću pokazati ko sam, a možda i nađem ljubav. Sudbina će odlučiti”, ispričao je pred kamerama.

 

Kada se predstavio na pozornici i rekao da će pjevati, Maja Šuput je komentirala da ne izgleda kao pjevač, a skeptičan je bio i ostatak žirija, no onda ih je sve ugodno iznenadio. Izveo je pjesmu “Crazy Love” Briana McKnighta i svojim glasom rastopio publiku i žiri, a Martina Tomčić je tokom njegoog nastupa zagrlila Janka Popovića Volarića i rekla mu da se zaljubila. Na kraju su mu se svi digli na noge i zapljeskali.

 

“Iz one ljušture izađe ovaj najljepši glas, čudo, jeste vi svjesni kako vi pjevate? Ta boja glasa je kao da sam slušala najčišći boy bend”, poručila mu je Maja nakon nastupa, a Martina je njegovo pjevanje prokomentirala na njemačkom.

 

Obje su zatim zaključile da nije bio u vezi zato što nikad nije pjevao djevojkama, a on je rekao da će ubuduće to uzeti u obzir.

 

“Meni je u ‘Supertalentu’ super kad ne očekuješ da neko razvali, a on razvali ovako, odlučio sam vam dati jedan mali poticaj”, kazao mu je Janko pa mu je dao zlatno dugme. “Došao si kao aluminijski, a odlaziš kao zlatni”, poručio je Marku voditelj showa Igor Mešin kada je napustio pozornicu.

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!