VIDEO/ BORBA S KILOGRAMIMA (NI)JE UZALUDNA

Pjer Žalica do detalja opisao kako je izgubio 60 kilograma: 'Ne mrša se dijetom, već načinom života'

Lifestyle14.10.21, 19:16h

Pjer Žalica do detalja opisao kako je izgubio 60 kilograma: 'Ne mrša se dijetom, već načinom života'
Posebno dojmljivo iskustvo pred kamerama je iznio Pjer Žalica, govoreći o svojoj konstantoj borbi sa kilogramima skoro 20 zadnjih godina, te prelomnom trenutku koji ga je doveo do toga da smrša više od 60 kilograma - i ne vrati ih!

 

 

U Bosni i Hercegovini koja je godinama na vrhu ljestvice u svijetu prema pretilosti stanovništva, u kojoj gotovo trećina ima problema sa viškom kilograma, javne ličnosti koje su odlučile promijeniti nezdrave navike javno su govorile o procesu skidanja kilaže u emisiji N1, a koji nije nimalo lagan, ali je višestruko benefitan.


Pjer Žalica, bh. reditelj i urednica na Radiju FBiH Dunja Jelovac, podijelili su svoja iskustva.


Maja Tubić-Banović, specijalistkinja nutricionizma iz Banjaluke pojasnila je na koji način kod klijenta probuditi motivaciju za novim načinom života i samim time i mršavljenjem.


Svi oni bili su gosti u emisiji "Večernji studio"... Posebno dojmljivo iskustvo pred kamerama je iznio Pjer Žalica, govoreći o svojoj konstantoj borbi sa kilogramima skoro 20 zadnjih godina, te prelomnom trenutku koji ga je doveo do toga da smrša više od 60 kilograma - i ne vrati ih!


Pogledajte video...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još