SVE JE KRENULO OD VODITELJICE JOVANE JEREMIĆ

Ko je poznati političar iz BiH s kojim je (bila) u vezi Tanja Savić? Oglasila se pjevačica: 'Neću da demantujem!'

Showbizz14.10.21, 18:08h

Ko je poznati političar iz BiH s kojim je (bila) u vezi Tanja Savić? Oglasila se pjevačica: 'Neću da demantujem!'
Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim?

 

 


Nakon što je srbijanska voditeljica Jovana Jeremić otkrila tajnu Tanje Savić, koju je pjevačica dugo krila, da je u bila u vezi sa mladim i poznatim bosanskim političarem, u srbijanskim tabloidima isplivao je snimak na kome je pjevačica u društvu Draška Stanovukovića.


Na pomenutom snimku Tanja pjeva u punom klubu, a na scenu izvodi, ni manje ni više, nego Stanivukovića, kojem na mikrofon govori kako ga "svi vole".

 


Potom se Tanja Savić oglasila za srbijanske medije te odgovorila na navode da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke.


- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! - počela je Tanja.


- Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smijeh) Pogotovo zbog nje! - nastavila je ona i dodala:


- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l'? Znači to je njen moto u životu! (smijeh). To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) - poručila je Savićeva za Telegraf.


Podsjetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izjvesnim, mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.


Nakon toga, Jovana je otkrila još pikanterija o odnosu političara i pjevačice.


- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnu avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:


- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!